Schema electrica bord 1310, dacia model 4 faruri, an 85
![]() ![]() ![]() |
Schema electrica bord 1310, dacia model 4 faruri, an 85
alin_xyk |
![]() ![]()
|
||
![]() membru ambitios Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310 berlina
1985
- OT-01-XYK
|
|||
kindeeru56 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 27 November 07 ![]() |
asta este scema fara turometru pentru 1310
Attached thumbnail(s) Photo_015.JPG ( Size: 790.46k ) Number of downloads: 3531 |
--------------------
dacia
1310
87
- b-45-trl
|
|
neajiji |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 768 Joined: 1 January 07 ![]() |
Nu merita sa mai repari ceasurile, mai bine iti cauti niste ceasuri cu turometru si se potrivesc perfect si nu mai ai probleme.
Cablu vitezometru ~12lei depinde de magazin, presupun ca ai cel cu piulita mica. |
--------------------
X
Y
Z
|
|
alin_xyk |
![]()
|
![]() membru ambitios Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 08 ![]() |
Gata, l-am rezolvat, dupa 2 zile de mers cu firele in brate, si bordul in portbagaj.
![]() |
--------------------
dacia
1310 berlina
1985
- OT-01-XYK
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
nu poti sa-ti pui turometru pe aceasurile astea, decat unul separat, pentru ceasuri model cu turo, trebuie modificata instalatia fata, sau inlocuita, dar apoi mai trebuie sa schimbi si blocul de lumini si cel de semnalizare, ca au altfel de mufe, deasemenea trebuie modificata mufa instalatiei spate, pentru ca cea veche o sa aiba mufa cu lamele, iar asta noua o sa aiba cu cuie.
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Ba se poate. Se pot reface legaturile la mufe model turometru fara sa trebuiasca schimbat bloc de lumini.
Problema e ca trebuie schemele ambelor instalatii sa faci rost de mufe, etc. Sau, turometru de Adelaida sau alt model separat. Semnal se ia de la - bobina |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
asa i-am zis si eu ca se poate, dar trebuie modificata partea cu mufe, eu i-am zis ca nu poate monta turometrul in tabloul ce-l are el, nu ca nu l-ar putea pune cu totul, adelaida il poate pune pe bord...
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
|
|
POWERbyDAciaVsWERo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 6 January 08 From: Giurgiu ![]() |
si la genul de bord al baiatului in mufa de la tabloul de bord care este firul martorului de la presiune unei ?? ca am niste ceasuri de presiune de ulei in partea din dreapta care are loc pentru martor presiune scazuta.. si dc sa nu ii pun daca are?? si nu vreau sa trag fir de la bec cu improvizatii multe msms ! culoarea sau al catalea fir de la stanga la dreapta msmsmsmsm anticipat :X :*
|
--------------------
dacia
Nova Gt
1998
- GR 30 SOR Sa N`ai incredere`n femei si`n franele de DrACIE :)
Ai dacie ?? .. se vede !!!!! |
|
nelu_1985 |
![]()
|
pentru ceasurile suplimentare din bord montate in partea dreapta (cela 2 temperatura si presiune), trebuie sa mai ai inca o sonda de temperatura pe capacul chiulasei si respectiv un manometru de presiune racordat printr-un T-eu in blocul motor unde este sonda de ulei...langa filtru.
Din semnatura vad ca masina ta e model '91 1310 TX (din moment ce ai ceasuri suplimentare), deci ar trebui sa aiba din fabrica a doua sonda pentru temperatura, respectiv manometrul de ulei, acum sa-ti raspund la intrebare oarecum, tu nu trebuie sa iei semnal din mufa de la ceasurile de bord...nu ai treaba cu ele, ci trebuie sa te uiti sub bord sa vezi daca iti sunt conectate caesurile suplimentare...au o mufa; daca sunt si nu funtioneaza ai ceva de lucru...in sensul ca ori nu ii bun ceasul de presiune, ori manometrul de la motor, ori nu face masa, ori nu ii conectat firul la el, ori contact imperfect. Ai 2 poze sa iti dai seama despre ce vorbesc: Attached thumbnail(s) CANON_011.jpg ( Size: 259.3k ) Number of downloads: 3973 poze_044.jpg ( Size: 336.22k ) Number of downloads: 3191 |
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
|
|
POWERbyDAciaVsWERo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 6 January 08 From: Giurgiu ![]() |
da stiu de ce vorbesti ... am ceasurile alea 2 am sondele alea 2 am tot ce zici tu ..dar ceasul ala din dreapta cel care indica presiunea ulei mai are si martor care se aprinde in bord presiune scazuta .. acel martor vreau sa se aprinda si in dreapta si nu stiu care este firul sa ii duc fir si celor din dreapta .. !!!!!!
10 Oct 2008, 21:36: place scrisul dupa motor ![]() 10 Oct 2008, 21:37: kinder daca mai ai poze cu schitze posteaza si tu te rog schema bordului daca poti ms ms anticipat !!!!! This post has been edited by POWERbyDAciaVsWERo: 10 Oct 2008, 20:37 |
--------------------
dacia
Nova Gt
1998
- GR 30 SOR Sa N`ai incredere`n femei si`n franele de DrACIE :)
Ai dacie ?? .. se vede !!!!! |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
cam asa dar acele becuri sint pentru a ilumina pe timp de noapte ceasurile pentru a vedea indicatoarele , se leaga la pozitii
This post has been edited by bygy007: 10 Oct 2008, 20:41 Attached thumbnail(s) ew.JPG ( Size: 13.21k ) Number of downloads: 2819 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 11:43 |