lampa ceata spate, unde o gasesc...
![]() ![]() ![]() |
lampa ceata spate, unde o gasesc...
ady_uaic |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 13 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Hyundai Accent
GLS Limited Edition
2001
|
|||
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Daca lampa ta e cu 3 cm mai mica,pune linistit una de supernova si mai largesti un pic gaura din bara hyundaiului.
Gasesti in targ si la magazinele care vand piese auto de dacie sau la dezmembrari. Sincer nu stiu cat costa si nu am cautat pt ca nu am nevoie... Cat costa, sincer,stopul original Hyundai daca vrei sa ii pui de supernova? Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Gasesti la aproape orice magazin de piese auto lampa de ceata, si costa 30-40 de lei .
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ady_uaic |
![]()
|
deci, problema e ca am fost la magazine, si nu am gasit exact modelul asta, ci mai mare un pic, insa e prea mare ala. as vrea tot asta, de asta v-am intrebat pe voi, poate stiti (ei nu stiau nici unul de la ce e stopul asta, de la ce masina). si nu prea as vrea sa largesc gaura, ca deja a largit-o fostul proprietar punand-o pe asta. unu original de hyundai e 250 ron.
5 Oct 2008, 19:06: multumesc mult tuturor. am rezolvat. This post has been edited by ady_uaic: 5 Oct 2008, 19:06 |
--------------------
Hyundai Accent
GLS Limited Edition
2001
|
|
IorgoS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 30 November 07 From: Timisoara ![]() |
Poate obtii mai multe informatii daca intri pe site-ul firmei producatoare.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002-Clima
|
|
ady_uaic |
![]()
|
dap. asta am facut, si am gasit cate ceva.thx.
5 Oct 2008, 22:16: @electric poti intra pe ym sa vb de lampa care o ai? ms de pm, dar nu pot da reply, nu stiu de ce. id meu e ady_uaic. ms This post has been edited by ady_uaic: 5 Oct 2008, 22:16 |
--------------------
Hyundai Accent
GLS Limited Edition
2001
|
|
ady_uaic |
![]()
|
nu are nimeni ceva noutati de "ce anume sa intreb" la magazin? ca m-am dus, am mai intrebat si de "pozitii exterioare" pt autobuze..si se cruceau..
|
--------------------
Hyundai Accent
GLS Limited Edition
2001
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
electric |
![]()
|
in cautare de informatii Group: Members Posts: 403 Joined: 18 September 05 From: Bucuresti ![]() |
http://www.elba.ro/index.php?s=catalog_page&product=311&l=ro
L-2 ;L-4. .intra in catalog si ultimele lampi sint ceea ce cauti tu. eu dupa cum ti-am zis am doar galbena. |
--------------------
dacia
Logan
2012 [COLOR=red][SIZE=7][B]
|
|
ady_uaic |
![]()
|
thx. topic can be closed.
|
--------------------
Hyundai Accent
GLS Limited Edition
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 00:35 |