Asemanari Izbitoare Intre Forumuri !, Daewooclub / DaciaClub
![]() ![]() ![]() |
Asemanari Izbitoare Intre Forumuri !, Daewooclub / DaciaClub
DomnulK |
![]() ![]()
|
||
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Si computerele sunt compatibile... se imita unii pe altii...
Si daca te enerveaza, ai ...telecomanda...tastatura, pardon, sa schimbi url-ul ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
"Copiatorii" de care vorbesti au plecat de pe acest forum. Daca-mi aduc bine aminte, initiatorii proiectului DaewooClub sunt Flex si NFS, oameni care inca sunt activi pe DaciaClub. daca tot vorbesti de plagiatori, de ce nu te iei si de forumul Reno ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Eu unul consider prieten site-ul DaewooClub.ro
Motivele sunt cele enumerate mai sus de Marty plus cateva lamuriri: 1. Ne-au cerut acordul pentru a avea o structura asemanatoare cu a noastra. 2. Eu am sustinut trecerea lor la Invision 3. Nu avem copyright pe subiectele de barfa de pe aici ![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
pai haideti sa ne facem mai cunoscuti
![]() un link daewooclub.ro aici si la iei unu daciaclub.ro am zis si yo... nu va suparati pe mine... |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
apropo acum s-a rezolvat problema cu too many...
sau mai bine spus ce i-ai facut alex ?? ![]() |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
CristianH |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 10 August 04 From: Sighisoara ![]() |
QUOTE(kAndrei @ 24 Jan 2005, 18:07) In perioada cand forumul, de care am devenit dependent, nu a functionat ...am facut o incursiune pe un alt forum Asa am facut si eu, pe mai multe forumuri, inclusiv de GSM ![]() Am ramas placut surprins, ca discutiile nu se desfasoara asa de profesionist ca pe Daciaclub - poate pentru ca eu am dacie si nu alta masina ?. Imi place cum spune Klaus : hobby-st de Dacia . Suces in continuare si raman fan hotarat. Un pic pe langa: s-ar parea ca ati reusit ceve cu lucrarile la site - miercuri, joi si vineri am reusit foarte greu sa ma conectez, acum e altceva. This post has been edited by CristianH: 24 Jan 2005, 17:44 |
--------------------
Ex DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4 mpi
/ Skoda Octavia Tour 1.9 tdi
|
|
DomnulK |
![]() ![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 24 Jan 2005, 17:11) "Copiatorii" de care vorbesti au plecat de pe acest forum. Daca-mi aduc bine aminte, initiatorii proiectului DaewooClub sunt Flex si NFS, oameni care inca sunt activi pe DaciaClub. daca tot vorbesti de plagiatori, de ce nu te iei si de forumul Reno ? Nu ma iau de forumul Renault...pentru ca nu l-am vizitat.pentru ca am sub capota un motor Renault! Pentru ca nu CRED ca fac afirmatii licentioase la adresa celor de pe forumul DaciaClub.ro QUOTE(maxx @ 24 Jan 2005, 17:24) pai haideti sa ne facem mai cunoscuti ![]() un link daewooclub.ro aici si la iei unu daciaclub.ro am zis si yo... nu va suparati pe mine... DA sunt de acord...cu o singura mare conditie: Sa nu mai denigreze DACIA. Pana si solentza e mult mai avansata tehnic fata de Cielo! Eventual sa facem promovare tuturor forumurilor care ne-au sustinut si le-am sustinut de-a lungul timpului. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(kAndrei @ 24 Jan 2005, 18:02) DA sunt de acord...cu o singura mare conditie: Sa nu mai denigreze DACIA. Pana si solentza e mult mai avansata tehnic fata de Cielo! Da, altfel Solenza e un mare kkt de mașină! Uite cum pînă și tu denigrezi Dacia, ca să nu mai zic de faptul c-ai inceput sa suferi de Loganită (ce șmecher sunt eu, ce huseni sunteți voi). |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
maxx |
![]()
|
stiu mentalitatea astora cu daewoo...domne ei au masini straine si noi d-alea ...
le-am vazut atitudinea pe topic-ul logan ambition 1.6 mpi vs cielo executive 1.5 dohc... ei nu recunosc ca logan-u e mai bun dar sa recunoasca solenza... domne' ei sunt bazati pe daihatsu si opel Kadet '80 ![]() |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
ia nu va luati de cei de la daewoo...au un forum dragut cu multi oameni inteligenti acolo...si sunt f. multi useri comuni...ei nu ne cauta pricina, noi de ce lor?
nu inchide nimeni topicul asta? |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Hehe, misto subiect!
1. grupul de initiativa pentru forumul Daewoo s-a format aici, pe acest forum ... cel ce a avut initiativa este Lucman, care poseda pe linga Tico si o D1300 frantuzoaica. 2. in demersul nostru am fost sprijiniti cu sfaturi si incurajari de multi membri ai DaciaClub (nu-i insir, ca poate uit vreunul ...). 3. obisnuinta cu structura forumului Dacia ne-a facut sa adoptam acelasi patern; daca e vreo problema, let us know, please! 4. in gama de profesii de pe forumul Daewoo inginerii mecanici sau auto sint foarte rari, poate de aici apare senzatia de lipsa de profesionalism ... pina la urma e un forum de discutii, nu referinta absoluta in mecanica automobilelor Daewoo; totusi, pe linga mult zgomot exista si multa informatie tehnica de cea mai buna calitate ... cine cauta, va gasi. 5. parerea mea este ca Dacia s-a denigrat singura in atitia ani in care a facut produse de o calitate mai mult decit discutabila ... o astfel de imagine se atenueaza greu; pe de alta parte, asta cu denigrarea e reciproca pe cele 2 forumuri, ca sa zic asa ... noi sa fim sanatosi si sa ne mearga bine fiarele, ca vorbele sint vorbe ... vin si pleaca, fierul tot ce stie el face. 6. sa ne mearga forumurile bine multi ani de acum incolo si sa conducem masini din ce in ce mai bune, eu asta doresc tuturor! |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
DomnulK |
![]() ![]()
|
QUOTE(Marty @ 24 Jan 2005, 18:10) Da, altfel Solenza e un mare kkt de mașină! Uite cum pînă și tu denigrezi Dacia, ca să nu mai zic de faptul c-ai inceput sa suferi de Loganită (ce șmecher sunt eu, ce huseni sunteți voi). Marty nu ai dreptate....nu am denigrat dacia cu nimik. BTW nu am Solentza. Am avut DSN si acum am DACIA By Renault. Nu am zis ca cielo e o mashina proasta ....Am vrut doar sa evidentiez Atitudinea lor fata de Dacia Si fata de posesorii de dacii. Nu au o atitudine chiar ortodoxa. De exemplu de ce nu ma iau de tine..sa zic ca ai o antichitate de masina? Ai un renault 21 Williams care a fost super masina la vremea ei, dar care nici acum nu te face de ras. Corect? Si in al x-lea rand eu ma refeream la asemanare dintre forumuri...... As dori si eu linkul catre Forumul Renault! This post has been edited by kAndrei: 24 Jan 2005, 18:33 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
doar daca ii aprinzi o lanterna cand deschide capota
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(kAndrei @ 24 Jan 2005, 18:28) De exemplu de ce nu ma iau de tine..sa zic ca ai o antichitate de masina? Ai un renault 21 Williams care a fost super masina la vremea ei, dar care nici acum nu te face de res. Corect? Tocmai te-ai luat de mine cind ai zis ca "pina si SLZ e mai buna decit Cielo" (daca n-ai uitat am si SLZ), tonul pe care l-ai folosit fiind unul destul de jignitor! In alta ordine de idei, daca tu considera ca FLEX&Co. jignesc Dacia, deschide ochii si citeste mai atent forumu' asta. Vei observa cu lejeritate ca uneori si noi denigram produsele Daewoo, fara ca ei sa se curenteze asa. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DomnulK |
![]()
|
Nu am zis nimik de Flex&co. Daca tu interpretezi....e problema ta. Nu am avut nici un ton...E un mesaj scris nu vorbit...asa ca nu putem folosi inflexiuni ale vocii in scris<din pacate>.
Ok Daca te simti juignit ca am spus ca Solentza e mai buna ca cielo...Atunci Voi RECTIFICA si voi spune: DSN e mai buna ca CIELO! Daca tot forumul DaewooClub e alcatuit DOAR din Flex&Co. atunci am spus. REPet: NU AM PLECAT DE LA IDEEA CA: CE SE SPUNE DESPRE DACIA PE DAEWOO ci DE LA IDEEA CA CELE DOUA FORUMURI SE ASEAMANA! Daca merit BAN...da-mi ban MARTY! Esti Admin si faci ce vrei! Repet: Am vrut sa aduc in atentie doar faptul ca cele doua forumuri seamana. Nu am vrut sa Creez uin subiect de cearta! Rog admini sa stearga topicul definitv! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Marty |
![]()
|
Ban ? Admin ? Eu ?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Helloooo, problema asemanarii a lamurit-o alex cum e din punct de vedere al copyright-ului si eu am furnizat motivatia ... restul e dupa sufletul omului ...
|
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
SorinTSI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 17 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Asta cu Logan,ca e super masina si ca Cielo e de kkt,a fost gandita mult,dar tot degeaba.Deja "virusu'" Logannela,a inceput sa i-a mintile la oameni.Cand o sa vad si eu un Logan la 200 de mii de km,la care nu s-a schimbat decat ulei,placute de frana,si amortizoare o sa zic si eu :
![]() |
--------------------
BMW
530D
2006 E60
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Andrei, ce-i cu tine frate, ce ai cu oamenii? Sint fratii nostri, SOFERI cu masini.
www.reno.ro Lasati fratilor Cielourile in pace, si la fel lasati si Oltciturile si alte marci. Nu e nimic de lamurit in plus fata de ce-a spus Alex. Stingereeeeeeeaaaaaa!!!! |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
nu pot decat sa fiu de acord cu Paul si sa inchid topicul.
Se trece usor usor la aruncari de noroi ... si noi nu vrem asta .. nu-i asa ? Bafta! P.S.: daca cineva vrea sa se redeschida topicul este rugat sa imi trimita un PM ! Later edit: La cererea cuiva, "nu spui cine, persoana importanta", am redeschis TEMPORAR topicul ! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
DomnulK |
![]()
|
Un ultim lucru vreau sa mai mentionez. Forumul forum.reno.ro,spre deosebire de daewooclub.ro, nu seamana atat de izbitor cu forumul daciaclub.ro.
Profit de aceasta oportunitate sa imi CER SCUZE fata de cei cu care am intrat in polemica! Ma scuzati si Multumesc pentru lamuririle aduse! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 20:01 |