Nerespectare termen livrare auto, ... sau despre cat de greu e ca lucrurile sa se des
![]() ![]() ![]() |
Nerespectare termen livrare auto, ... sau despre cat de greu e ca lucrurile sa se des
kambei |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 30 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310L 1998
-
- AG - xx - xxx
|
|||
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce scrie in contract referitor la intarzieri si penalizari? Ai platit avans? Daca da, poti sa-i iei inapoi?
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
kambei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 30 August 05 ![]() |
Referitor la penalizari, doar clientul poate fi penalizat pentru nerespectarea termenului de plata, ceea ce nu e cazul, pentru ca nu am ce plati.
Cat despre luatul banilor de avans iapoi, nu ma intereaza pentru ca nu vreau sa renunt la comanda. Vreau doar sa intru in posesia masinii la data din contract, nu mai tarziu. |
--------------------
Dacia 1310L 1998
-
- AG - xx - xxx
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Negociaza mai multe optionale. Nu-i ai la mana cu nimic, daca au scris "data estimativa" in contract.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
E LOGAN ?
QUOTE Se dau asa: un om care vrea sa-si ia masina (noua), un importator si un dealer De unde se importa loganul ? ![]() This post has been edited by SiloS: 8 Oct 2008, 17:48 |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Si banuiesc ca vrei neaparat sa o iei zilele astea cand euro e 4 roni?Nu poti sa mai astepti cuminte pana vine masina ca sa dai mai putini roni pe ea?Ma rog daca ai in buzunare doar euro atunci nu te pasioneaza chestia asta!
|
--------------------
a
b
c
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Eu chiar am platit 200 si ceva de euro pentru montare senzori de parcare, cu covorase ar veni cam 250 euro. Daca ai mai negocia inca ceva optionale in plus, si nu ai nevoie urgenta de masina, poate nu e un lucru asa rau - eu m-am obisnuit cu senzorii de parcare , e mult mai lejer sa faci manevre.
LE: De neserios clar e neserios dealer-ul, da' sa stii ca se intampla si la case mai mari, la o cunostinta din Austria i-a intarziat 1 luna masina, si din ce am vorbit cu el nu i s-a parut o chestie extraordinara, adica nu parea sa fie singurul care a patit chestii de genul asta.. This post has been edited by testike: 8 Oct 2008, 18:22 |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
cine vrea masina repede-repede, ia de pe stoc.
Cine vrea masina personalizata, asteapta livrarea, care se stie ca la masini poate avea un termen mai lung (unii asteapta si 6 luni masina pe care si-o doresc, si nu vorbesc de masini de 10.000 euro sau mai putin). Daca dealerul a facut o oferta pentru niste optionale (care sunt in genere cel putin 250 euro) e evident ca aia e "prima oferta", asta inseamna ca se poate mai mult. Pe codul civil si comercial, neindeplinirea conditiilor contractuale poate atrage, la cererea partii interesate, anularea contractului. Acum, sa spunem, caz absolut ideal, ca se anuleaza contractul si se mai iau si banii inapoi. Se iau banii si se merge la un alt dealer, ca sa se ceara o masina "personalizata". Credeti ca acea a doua masina, "personalizata", va veni mai devreme de o luna? Si va avea la acelasi pret si optionalele propuse de primul dealer drept compensatie? Daca vi se pare ca nu e nici o problema toata tevatura cu anularea comenzii si primit banii inapoi, si credeti ca veti obtine de la altul acelasi lucru mai devreme, engage! Parerea mea e ca o sa luptati de o sa va vina cu acru sa recuperati banii, si o sa asteptati la noul dealer mai mult decat luna aia juma care o mai asteptati la vechiul. Pe romana: va veti face si nervi, veti avea si ceva pierderi financiare si veti primi masina si mai tarziu. Stau uneori si ma gandesc daca oamenii din Romania gandesc actiunile pe care vor sa le intreprinda si se gandesc cand se apuca de ele de INTERESUL LOR, sau doar sunt orbiti de furii de moment. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
La o luna si jumatate de intarziere, tind sa cred ca problema e la fabrica sau la transport. Dealerul n-are nici un motiv sa tina masina de pomana in curte.
Daca nu vrei sa schimbi masina atunci accepta ce iti ofera dealerul; cat timp nu sunt trecute penalitati din partea lui in contract, nu ai ce sa-i faci. Alternativa e sa te lupti cu ei ca sa-ti recuperezi avansul si sa te duci la alt dealer, unde ori o iei de la capat cu masina pe comanda, ori iei ceva de pe stoc. Eu am avut termen de livrare 4 luni, cu penalitati in contract din partea dealerului la intarziere. Livrarea s-a facut cu 2 saptamani inainte de expirarea termenului. Problema a fost cu transportul, masina a stat aproape 2 luni in curtea fabricii. |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
mihai24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 11 October 06 ![]() |
Dar nu v-ati gandit niciunul ca poate masina omului e pocnita, sau rasturnata de pe trailer cumva?Se practica.Masina ta cine stie prin ce tinichigerie sta.
Ce termen de livrare ai stipulat in contract?Cate zile exact?Daca zici ca e estimativ si ai semant e naspa, e special gandit contractul asa, pentru ca dealerul stie ca are intarziere cu masinile comandate deobicei. |
--------------------
volvo
s60 2.0T
2002
- sv-09-gkf
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Si? Crezi ca reparatia ar dura mai mult de o saptamana????
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
mihai24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 11 October 06 ![]() |
Binenteles.Daca sunt afectate parti ale caroseriei gen aripi, etc care necesita comanda ptr ca dealerul nu le are in stoc de ce nu?!
|
--------------------
volvo
s60 2.0T
2002
- sv-09-gkf
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:26 |