Parbriz
![]() ![]() ![]() |
Parbriz
Fluc |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 11 November 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- Albastru Egee VL-74-
|
|||
marafetu_80 |
![]()
|
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
Da, Casco
|
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
2005/Preference Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Se poate, depinde cit de adinca e gaura. Daca esti din Bucuresti, du-te la AGER pe Serban Voda linga cimitirul Eroii Revolutiei. Ei fac astfel de reparatii.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Fluc |
![]()
|
Pai ce pot face cei de la service? Pun vreo solutie ceva?
Cu CASCO vreau sa o mai aman ca e masina de firma si nu vreau sa-i zic sefului din prima ca i-am spart parbrizul. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- Albastru Egee VL-74-
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
In ciobitura aia, baga o freza ca sa largeasca gaura si sa elimine eventualele plecari de fisuri, dupa care baga o solutie incolora. Daca operatia reuseste, nu se vede deloc.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Fluc |
![]()
|
Mersi. Daca am timp am sa trec pe acolo si va spun.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- Albastru Egee VL-74-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
ATENTIE!....
1. daca faci reparatie iti iei adio de la CASCO !!! 2. daca demontezi/montezi parbriz in alta parte decat DACIA pierzi si garantia!... ..mai bine CASCO plus DACIA si asa demonstrezi sefului ca esti un tip responsabil! |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Lucian123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AL @ 25 Jan 2005, 13:11) ATENTIE!.... 1. daca faci reparatie iti iei adio de la CASCO !!! 2. daca demontezi/montezi parbriz in alta parte decat DACIA pierzi si garantia!... ..mai bine CASCO plus DACIA si asa demonstrezi sefului ca esti un tip responsabil! Mai bine sincer si fara probleme. Spune-i sefului tau ce s-a intamplat si se va schimba pe CASCO. Mult mai bine decat o reparatie. Mai ales ca nu ai nici o vina daca ai primit o piatra venita de aiurea. Parerea mea: Casco pentru ca de aceea se platesc o "cruta de bani". This post has been edited by Lucian123: 25 Jan 2005, 12:15 |
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Da, dar daca e doar o ciupitura si inca nu au aparut fisurile, astepti mult si bine sa ti-l schimbe la CASCO.
Am eu o chestie din asta, cit patratul unui bat de chibrit. Noroc ca nu e adinca si e in dreapta jos. This post has been edited by bomicabomic: 25 Jan 2005, 12:32 |
--------------------
x
x
- x
|
|
luxxxian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 6 September 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si eu mi-am ciobit parbrizul, chiar la primul drum.
![]() L-am reparat cu 200 mii, intr-o jumatate de ora. Am primit 100 de ani garantie pentru "lipitura" - spunea cel care mi-a facut-o ca mai repede se strica restul parbrizului decat "lipitura". ![]() A iesit foarte bine, nu se vede decat de foarte aproape, si daca stii unde sa te uiti. Au incalzit portiunea cu ciobitura si au injectat ceva acolo. M-am gandit ca nu merita sa ma incurc cu Casco pentru atat, oricum probabil or sa mai fie si altele. ![]() [Later Edit] Nu a trebuit sa dau jos parbrizul pentru reparatie. This post has been edited by luxxxian: 25 Jan 2005, 13:14 |
--------------------
Dacia Logan
|
|
Fluc |
![]()
|
Luxxxian unde ai facut treaba asta?
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- Albastru Egee VL-74-
|
|
Esapament |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 29 September 04 ![]() |
Si al meu ii ciobit cam 1 cm pe miljoc
![]() ![]() |
-------------------- |
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Si eu am avut la o masina parbrizu crapat si am facut operatiunea descrisa mai sus ...numa ca in ceva timp s-a bifurcat in doua si dupaia am mai repetat operatiunea si tot asa. Daca cineva a nimerit un mester bun foarte bine..dar eu zic, ca nu e de mare incredere solutia asta.
QUOTE(Esapament @ 25 Jan 2005, 20:01) Si al meu ii ciobit cam 1 cm pe miljoc ![]() ![]() |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
osirus |
![]()
|
![]() Milionar de week-end Group: Banned Posts: 501 Joined: 17 November 04 From: Salajan ![]() |
Eu zic ca cel mai bine te duci sa vezi daca pot sa te rezolve cei care se ocupa cu asa ceva(daca esti din buc. cauta in pagini aurii service parbrize sau ceva de genul asta ca sunt mai multe firme care fac asa ceva,vezi oferte)si dupa aceea casco si service........dar cred ca nu te baga in seama cei de la casco pentru asa ceva,dar tu incearca cum am zis eu.................si ce tot o dati cu pierderea garantiei..........pai parbrizul si luneta intra in garantie?Sa-mi fie cu iertare,dar nu fac obiectul garantiei pentru ca sunt casante,doar putine componente fac obiectul garantiei,asa ca .......... ps....Eu am dat luneta jos,ionizata si montata la loc!Nu se cunoaste nimic in afara faptului ca nu se mai vede prin ia!Ce garantie am pierdut la faza asta? |
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
- Octavia L&K vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju s-o petarda buna rau sa-i dau jos ambalaju
................"Fac sport extrem cu dacia/Cu ochii inchisi o calc/I-mi place senzatia!"............... |
|
luxxxian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 6 September 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu sant din Cluj (dupa cum scrie in profil).
L-am facut la sediul ACR de langa gara. E cum vii pe bulevard spre gara, se ia la dreapta in capat (spre statia de troleibuze), si apoi iar pe prima straduta la dreapta, aproximativ 50 metri. A iesit foarte bine, lipitura e transparenta, se vede doar un cerculet (marginile crapaturii) doar cu parbrizul proapat spalat, si de la distanta foarte mica (10-20 cm). Mai multi prieteni si-au reparat masinile acolo (chiar si Opel, BMW, etc..), si nu au avut nici o problema. Costa 200 mii ciobitura, si parca 20 sau 30 mii ( nu stiu sigur) centimetrul de crapatura. |
--------------------
Dacia Logan
|
|
zaWasp |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 20 February 05 From: Timisoara ![]() |
In primul rand, La Multi Ani!
Am doar 300km cu Logan-ul si m-a si lovit ghinionul... a sarit o piatra in parbriz si a lasat o crapatura perfect rotunda (fara ramificatii). Stie cineva vreun centru de reparat parbrize prin Timisoara? Dupa ce se repara, se vede ceva? Am Casco, dar nu vreau sa ma agit pentru asta...banuiesc ca nici nu ma baga in seama. Mersi. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- B-48-FXK sisteme de navigatie
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(zaWasp @ 3 Jan 2006, 21:33) In primul rand, La Multi Ani! Am doar 300km cu Logan-ul si m-a si lovit ghinionul... a sarit o piatra in parbriz si a lasat o crapatura perfect rotunda (fara ramificatii). Stie cineva vreun centru de reparat parbrize prin Timisoara? Dupa ce se repara, se vede ceva? Am Casco, dar nu vreau sa ma agit pentru asta...banuiesc ca nici nu ma baga in seama. Mersi. Pe str. Cluj inainte de intersectia cu Bv.Eroilor pe partea dr. la parterul uneia din cele trei vile (este un panou cu reclama firmei in strada) sau la intrarea in Remetea Mare cred ca prima ulita pe dr. e acolo un service intr-o cladire noua.Personal am reparat doua ciobiri nu au iesit cum speram se vad in continuare dar nu s-au mai largit si nu au "fugit".(dupa 2 ani si respectiv sase luni),la alta masina nu se vedea aproape de loc ,se pare ca depinde cat de veche e spartura si mai ales daca a intrat apa si murdarie in fisura. Nu mai tin minte pretul dar era rezonabil.Bafta! |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
zaWasp |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 20 February 05 From: Timisoara ![]() |
Mersi mult. Azi am ciobit-o, maine ma duc pe la ei sa vad. Sper sa nu se vada.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- B-48-FXK sisteme de navigatie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:17 |