De ce se sterg posturi?
![]() ![]() ![]() |
De ce se sterg posturi?
ga!nusha |
![]() ![]()
|
||
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.739 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Poate vorbesti tampenii ...
![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
ma urmaresti peste tot...
![]() nu ma refeream la offtopicurile mazda 2 din topicu mazda 3.... ma refeream in general... PS: inca nu mi-ai raspuns la intrebare... This post has been edited by ga!nusha: 14 Oct 2008, 14:28 |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
sau off topic
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ga!nusha |
![]()
|
pai am invatat de la tine
![]() oricum e aiurea... ca cine nu a citit inainte de apocalipsa intelege altceva... This post has been edited by ga!nusha: 14 Oct 2008, 14:36 |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.739 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nu stiu mai, eu nu am urmarit nimic. Am zis doar la caterinca....
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ga!nusha |
![]()
|
oricum e cineva la butoane non-stop... ca nici nu apuc sa citesc ce am postat si e deja sters mesaju...
![]() 14 Oct 2008, 16:06: problema s-a rezolvat. multumesc This post has been edited by ga!nusha: 14 Oct 2008, 15:06 |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
aly_vo |
![]()
|
![]() . . . Group: Members Posts: 475 Joined: 23 September 07 From: Nehoiu \ Buzau ![]() |
Stai linistit ! Si mie m-i s-au sters topicuri. Eu nu le mai pun la socoteala mai ales ca am postat de curand la Videoclipuri si s-a vizualizat de vreo 18 ori si a doua zi nu mai era. Vroiam sa-l arat la un prieten si......evaporat !
Sa auzim de bine ! |
--------------------
Audi
A6
Quattro Skoda fabia 1.2 HTP; Ex Fabia 1.2HTP 'Mototolita total' de BN03WUW
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sunteti off-topic si aici e administrative.
Se inchide, problema rezolvata cf. declaratiei initiatorului |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 17:08 |