vreau servo pe dsn
![]() ![]() ![]() |
vreau servo pe dsn
rosu_sukaru |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 7 June 08 From: constanta ![]() |
|
||
--------------------
dacia
Snova
2001 clima
- CT 58 KRS
|
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Eu am vazut cum arata ambele, nu sunt expert, insa cred ca 99% NU.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
mpetrache29 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 20 July 09 ![]() |
cica e posibil dar te costa mai mult decat masina
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Clima
- B-25-RID
|
|
S.Alex-F |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 4 February 09 From: Bucuresti S4 ![]() |
Salutare!
Am gasit la un prieten caseta cu pompa si conducte plux coloana de la volan la caseta....(de pe o solenza avariata), la doar 5 milioane...si este super super! Dar oare cine mi-o omologheaza??? Am auzit ca pe la tara, pe banuti, tio poate trece in talon....dar tind sa cred ca sunt fabule! Si am auzit ca nici servo de pe solenza nu e asa de rezistenta pe drumurile patriei si in conditii de exploatare SPORTIVE! Deci.....merita? |
--------------------
DACIA
SuperNova
2002Clima
- XX-XX-ALX "A gresi incepe din momentul in care nu incercam sa reparam ce am constatat ca am gresit!"
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Am vazut dsn cu servo de slz......dar fara omologare.
Daca te duci la RAR,ai 2 variante: 1-se omologheaza,dar costurile depasesc cu mult valoarea masinii. 2-o sa fii luat la misto de domnii ingineri.....si poate pleci si fara talon de acolo. Un prieten bun a incercat sa omologheze anvelope 175\70\13 pe slz,si nu s-a putut,nici legal,nici pe alte cai. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Alex, deși ar fii o idee grozavă, mai ales că poți procura piesele la un preț foarte decent, și montatul lor nu ar fii tocmai chirurgie pe creier, mai ales pentru un mecanic descurcăreț, "riscurile" se pare că sunt altele. Să zici că nu te duci deloc la rar.... și scapi și la itp cu o ... ciocolată. Dacă te prinde rar-ul mobil, aia taie și spânzură. Mai bine îți iei solenza direct și stai liniștit.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
S.Alex-F |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 4 February 09 From: Bucuresti S4 ![]() |
QUOTE Si am auzit ca nici servo de pe solenza nu e asa de rezistenta pe drumurile patriei si in conditii de exploatare SPORTIVE! Mai bine 318 2000 si am scapat si de belele cu servo si cu planetarele!! ![]() ![]() Va jur ca urmatoarea masina nu o sa mai fie frantuzoaica....am patimit intr-un an jumate cu supernova mea...si alti 5 cu 1310....de am invatat si nume noi de sfinti!! Sa ne auzim numai de bine! |
--------------------
DACIA
SuperNova
2002Clima
- XX-XX-ALX "A gresi incepe din momentul in care nu incercam sa reparam ce am constatat ca am gresit!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 14:57 |