DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Farscape, Filmul S.F.

dcn
post 16 Oct 2008, 03:36
Post #1

posesor de ingeras

Group: Members

In vremea liceului am urmarit cu placere episoadele rulate pe posturile romanesti de televiziune. Au fost in total 4 serii plus 2 episoade mai lungi. In Romania nu s-au rulat, din cate stiu eu decat 2 serii.
Treaba e ca as revedea cu mare placere serialul dar pe posturile pe care le am eu pe cablu nu se ruleaza din pacate. Are cineva seriile complete sau doar anumite episoade?
Sau poate careva sa ma indrume sa gasesc pe net episoadele complete ale serialului? Pe DC++ sunt cateva dar se descarca greu sau deloc.
Pe alte cai nu ma prea pricep.
Sper sa nu vi se para prostesc topicul si va multumesc pentru orice informatie pe care mi-o dati.
peacefingers.gif

--------------------
dacia Sandero 2014 Laureate - AG ** ***
"Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked."
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Merced
post 16 Oct 2008, 08:25
Post #2

No fear. No limit. No equal.

Nu prea avem voie sa-ti spunem ca se gasesc pe torrente. 04.gif
Sezoane din cate vad eu aici au fost cinci, iar dupa ele a fost si un film pentru TV ca sa incheie povestea, adica asta.
Daca cunosti pe cineva care sa aiba "intrare" pe tv.torrents.ro, gasesti acolo tot ce ai nevoie.

--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
+
dcn
post 16 Oct 2008, 19:12
Post #3

posesor de ingeras

Multumesc, Merced! Multumesc, Hash! Nu prea le am cu "torentii". Oricum o sa incerc. Eu stiam ca sunt 4 sezoane plus un film din doua parti.
Multumesc inca o data. worship.gif

--------------------
dacia Sandero 2014 Laureate - AG ** ***
"Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked."
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th May 2025 - 23:02
Forum Renault