problema
![]() ![]() ![]() |
problema
pzd |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 20 October 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2003,clima
|
|||
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Da si tu un titlu mai explicit .... e posibil sa ai UCE si semnalizarea pe releu si sa dus releul... cand semnalizezi face un zgomot de releu tac-tac sau un bipuit ?
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
pzd |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 20 October 08 ![]() |
inainte de problema se auzea un tac-tac cand semnalizam...acum nimic....si nu imi apare nici vreun martor cand semnalizez sau avarii
|
--------------------
dacia
solenza
2003,clima
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
eu am avut aceeasi problema si a fost din blocul de lumini...
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
eu as pune banii pe releu.
sub bord in partea stanga langa stalp. pozitia releului e cam nasoala si se cam umple de apa de la condens. Verifica releul. |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
razvan solenza |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 6 April 08 ![]() |
verifica si sigurantele
|
--------------------
ARO dacia
10,4 solenza 1,4 mpi scala
2004
- bh o4 frb
|
|
popacrisro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 3 January 07 ![]() |
Si eu zic la fel. Releu sau siguranta.
Codul releului este 6001540050. Am vazut magazine care habar nu aveau ce piesa am cerut. Cind le-am dat codul s-au luminat la fata. |
--------------------
Solenza
confort
2004
|
|
dede_alex_87 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 27 August 08 From: Rm. Vilcea ![]() |
verifica releele de sub bord in partea stanga si UCE/UCH, de obicei intra apa si ruginesc lamelele in care intra piciorusele releelor si nu mai fac contact.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:25 |