yale proaste
![]() ![]() ![]() |
yale proaste
cristidincluj |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 October 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|||
Nec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 11 February 08 From: Constanta ![]() |
Daca vrei o masina mai buna schimba marca si da o suma uriasa pe ia si cu siguranta nu o sa mai ai probleme de genu .Trebuie sa te duci la un TINICHIGIU si cu siguranta o sa stie cum sa iti deschida porbagaju
|
--------------------
Solenza
Scala
2003
- CT -- PMR
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Pentru deschidere portbagaj din interior apeleaza la un electrician. Exista si topicuri la imbunatatiri.
Totusi nu prea inteleg care este problema tehnica cu care te confrunti. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
cristidincluj |
![]()
|
problema care ma macina e ca am descoperit si eu cu cata usurinta deschizi o yala de SOLENZA....mai mult la mine usurinta e accentuata de o uzura foarte mare a yalei de la portbagaj si chiar nu stiu ce naiba sa fac.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|
popacrisro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 3 January 07 ![]() |
Am patit-o si eu. Am uitat cheile in porbagaj cind l-am inchis. Apoi am rugat pe cineva cu solenza sa incerce cu cheia lui si a mers.
Un prieten cu inchidere centralizata pe 2 canale si-a pus actuator pentru portbagaj si este foarte multumit. |
--------------------
Solenza
confort
2004
|
|
ador13 |
![]()
|
![]() VADER Group: Members Posts: 263 Joined: 9 September 05 From: Mangalia ![]() |
Pune-ti o alarma cu un led mare in geam si gata..dormi linistit.
Oricum, pentru linistea ta -> am vazut pe la tv cum s-au furat "masini" cu alarme de sute de euro (sau mii de euro) ziua in amiaza mare din fata casei proprietarului, asa ca ce te agiti pentru yalele de SLZ? Chiar daca erau cu cod, daca-si punea cineva mintea cu masina ta ti-o lua cu totul. |
--------------------
OPEL
ASTRA
H 2007
- CT-13-... EX: DACIA SOLENZA
|
|
cristidincluj |
![]()
|
eu as prefera sa schimb yalele si la usa si la portbagaj numai ca am citit pe alte anunturi ca si noi daca sunt tot asa usor se deschid! chiar nu stie nimeni ce fel de yale ar potrivii (dacia 1310?,logan?). avand inchidere centralizata nu prea m-ar deranja sa am 2 chei (contact si portbagaj). va multumesc pt raspunsuri!
sa nu ma intelegeti gresit ,sunt constient ca orice yala se deschide dar totusi portbagajul meu se deschide fff usor si cu o surubelnita mai subtire,chiar nu tre sa te chinui si nici macar sa fi hot! merci baieti astept rasp! |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
|
|
Fantomas |
![]()
|
![]() Nesuferit Group: Members Posts: 186 Joined: 27 February 08 From: Bucuresti ![]() |
@cristidincluj ... vb lui @ador13 ... daca vrea cineva sa ti`o fure ... ti`o fura ... si cu alarma de mii de euro ...
![]() eu nu am avut niciodata probleme cu yalele ... dar daca tu vrei sa le schimbi schimba`le ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2004
- B 86 ***
|
|
razvan solenza |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 6 April 08 ![]() |
mergi la un electrician si ii spui sa iti puna un actuator si eu am avut probleme de genu asta am uitat cheia in porbagaj si l-am deschis cu cutitul si de aceea am montat un acuator singur acasa ii foarte simplu si am scos tija ca SA nu mai poata deschide nimeni
|
--------------------
ARO dacia
10,4 solenza 1,4 mpi scala
2004
- bh o4 frb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 13:31 |