Viitoare soferita, beata la examen, o iau de cap!
![]() ![]() ![]() |
Viitoare soferita, beata la examen, o iau de cap!
Alexu7 |
![]()
|
||
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
||
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
La Arad, a fost.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Va dati seama ce face aia cu schimbatorul??!?!?!
![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Culmea e ca o sa mai aibe voie sa mai dea examen. Uite victime in devenire. Nu e de ras, daca ea are tupeu sa vina pilita la examen, va dati seama ca nu o sa o impedice absolut nimic sa conduca sub influenta odata ce o sa aiba permisul ?
This post has been edited by giany911: 21 Oct 2008, 21:50 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Dincolo de comicul situatiei, i-as interzice sa dea examen pentru permisul auto vreo trei ani de zile. In rest, cred ca la proba orala va obtine maximum de puncte
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
A luat si ea o dusca mica sa isi faca curaj,o fi fost emotiva.
![]() Si ne mai miram de ce se fac multe accidente... ![]() Are viitor ca soferita... |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Asa pot spune si eu ca-s emotiv de fiecare data cand ma sui la volan. De n-as tine-o in emotii de fiecare data cand ma duc la petrecerea cuiva si trebuie sa spun ca sunt cu masina, vreau un suc ...
Asta cu emotile e o scuza patetica ( nu are legatura cu ce a spus romanvs ). Sunt atatia soferi care se abtin sa bea, iar asta se duce beata la examen, mi se pare o crunta ironie. Trag concluzia trista ca unii nu isi dau seama de consecintele actiunilor lor. This post has been edited by giany911: 21 Oct 2008, 22:59 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
A vrut sa nu aibe emotii prea mari si sa le elimine
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
dar cam scumpa,
60 euro ! ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Unde e precizat ca nu poti merge baut(a) la un examen?
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Mi se pare mie sau in loc de sprancene are ... doar vopsea?
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Ti se pare .................. ea are doar aer in loc de creier
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(OAP @ 22 Oct 2008, 16:11) Unde e precizat ca nu poti merge baut(a) la un examen? ![]() ![]() uite un coment la filmulet: pai inainte de examen semnezi o declaratie in care spui ca nu esti obosit,beat,drogat si poti sustine examenul.Daca tu declari lucru asta in scris dar esti beat mort logic ca e te pot da afara... eu nu mai tin minte cum e. poate ne lumineaza cineva care a dat examen recent |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am dat in ian 2006 examenul si nu scria nimic de genul asta din ce tin eu minte...
Sincer mi se pare un MARE ABUZ, pt ca nu cred ca sa fie legislatie sa ma oblige sa nu consum alcool CAND SCRIU CU PIXUL pe hartie SAU sa permita autoritatilor sa-mi "bage" alcooltestul. Daca exista prin absurd o reglementare as contesta legea pe motiv de neconstitutionalitate. Cat timp nu sunt la volan pot bea cat am chef. Nu sunt la serviciu, nu sunt la volan nu prestez vreo munca speciala, scriu pe hartie ceva. Care e viitorul? Controale de alcolemie la intrare in facultate? M-A REVOLTAT IDEEA, ca situatia e amuzanta/tragica. I-as da si in judecata sa fiu in locul lu aia... This post has been edited by Executron: 22 Oct 2008, 19:41 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Ce mai conteaza? Daca nu scrie in lege inseamna ca e ceva normal sa mergi cu asa mult alcool in sange la un examen?!
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
La oferta? Are pretul rosu?
![]() ![]() |
--------------------
|
Alexu7 |
![]()
|
deci eu ma stric de ras cand isi explica tehnica:
- o iau de cap, fuhuuuuuup, o sug, etc, etc ![]() malacu ala de langa ea se scapa pe el de ras, oare nu e daciot? costeeleeee ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
sa zicem ca nu are fi ilegal sa vina beata la examen asa cum spune-ti multi pe topic dar ia ganditi-va daca lua examenul scris si trebuia sa se suie in masina sa dea proba practica....oricum nu o lasau sa dea proba si anula si proba scrisa asa ca....i-a taiat elanul din prima.
P.S. sa fim seriosi toti am ras la asemenea reportaj ..... |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
pe mine nu m-a amuzat...da' deloc... mi se pare o jalnica, patetica , hidoasa si ieftina...si prosti aia care au bagat-o in seama...sa se nasca tot circul.... trebuia sa o dea frumos afara fara alte interviuri si explicatii...
Da romanului ii place circu' ... mai ales daca e cu oral... ![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(LoganDeViteza @ 23 Oct 2008, 11:20) trebuia sa o dea frumos afara fara alte interviuri si explicatii... ...poate pe motiv de tulburare a linistii clasei ca pentru altceva nu aveau regulament.. ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
si ea se dadea in petec iar aia s-au simtit nevoiti sa o traga de limba, ca sa aiba protiviuu ce sa difuzeze
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
din pacate asta e una din....cei multi care fac asa....eu am un var,no sa ma credeti,sa dus beat mort si a luat si sala si traseul....nu sau prins aia....la Ilioara.si acum conduce numai beat....
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Atunci reclamă-l până nu omoară pe cineva...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
"Ca oricum ai gura de bomfaier de gaurit tavan"
![]() ![]() ![]() Una peste alta tipa e geniala si n-arata rau... I-as da 60 Euro negociabili ![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() la 100 gasesti mai infipte ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Executron @ 23 Oct 2008, 22:25) trecand peste faptul ca-i lipsesc dinti prin gura (si locurile alea lipsa pot provoca zgarieturi), 60 de euro mi se pare o suma exorbitanta pentru ce promite domnisoara. Chiar si 60 de euro tot' tacamu' mi se pare mult, ce-i drept, nici nu sunt la curent cu preturile ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:31 |