frana de mana, as vrea sa vad cum e sa ai frana de mana
![]() ![]() ![]() |
frana de mana, as vrea sa vad cum e sa ai frana de mana
gimsys |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 20 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1978
- CJ 05 AYO
|
|||
Mjeefo |
![]()
|
![]() Racer Group: Members Posts: 78 Joined: 5 February 07 ![]() |
monteaza o frana de mana hidraulica:D
|
--------------------
Dacia
1310
00' Break ; 1310 L 97' ; 1410 TXL
- TL LIV CT MAV CT CFG Dacia este in sufletele noastre.
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Schimba cablul de la frana de mana. O sa vezi ca se schimba radical lucrurile dupa ...
Daca ii schimbi si sabotii o sa ai o surpriza si mai mare ... "Succesuri" ! |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
sa nu fie "blocat" cablul pe undeva pe traseu, mai exact prin locul in care trece prin tambur.
eu am fost respins la itp pe treaba asta ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
pai atunci nu ramanea permanent trasa?
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
POWERbyDAciaVsWERo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 6 January 08 From: Giurgiu ![]() |
cablul ramane blocat .. pe traseu ca este vechi ..dar ineficienta franei de mana .. poate fii si de la uzura ferodourilor.. sau poate fii rupte spire din cablu si nu mai sta tras.. se slabeste singurel
![]() ![]() |
--------------------
dacia
Nova Gt
1998
- GR 30 SOR Sa N`ai incredere`n femei si`n franele de DrACIE :)
Ai dacie ?? .. se vede !!!!! |
|
v_razvan_c |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 665 Joined: 11 March 07 ![]() |
Daca vrei sa intorci cu frana de mana, la D1300 n-o sa reusesti. Am inlocuit eu absolut totul, saboti, distantierii aia, cablu nou... Degeaba!
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
gimsys |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 20 September 08 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1978
- CJ 05 AYO
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Daca vrei, poti .Si Dacaia a fost facuta sa-i tina frana de mana, dar, ca orice piesa, si asta a fost denaturata( cablul). Arcurilor de revenire de la capetele cablului, li s-au adaugat un numar prea mare de spire, si face in asa fel, ca odata trasa, sa se comprime spira langa spira, si nu se mai poate continua actionarea parghiei. Deci sabotii sunt doar pe jumatate actionati. Solutia, taiati 1cm din arc, de la ambele capete, cu doi clesti intindeti mult arcul, ca la prima comprimare sa ramana intins asa fel incat sa retraga corect (dar la asta ajuta si arcul de la saboti, mai ales). In pozitia slabit, cu sabotii reglati aproape de tambur, parghia care e actionata de cablu, sa aiba o pozitie cat mai apropiata de sabot, ca la prima miscare, sa si intre in actiune. Daca nu-i asa, bagati adaosuri la furca (pe slitul furcii). Cine nu a inteles, sa se aseze in fata piesei, si discutam in particular.
10 May 2009, 12:53: Domnul "moartea" , iti garantez ca merge, si inca foarte bine. This post has been edited by PH-06-BOA: 10 May 2009, 12:53 |
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
schimba sabotii, nici la a mea nu tinea frana de mana, dupa ce am schimbat sabotii, am ramas uimit, parca nu mai vazusem frana de mana in viata mea
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 13:01 |