Probleme electromotor, nu arunca cum trebuie bendixul
![]() ![]() ![]() |
Probleme electromotor, nu arunca cum trebuie bendixul
soulraven |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 984 Joined: 25 February 07 From: Campulung Muscel ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|||
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Cred ca ai cumparat un bendix polonez ... Incearca sa-l "reglezi" din surubul ala din cap sa arunce mai mult. Bendixurile astea poloneze (daca din asta ai cumparat) sunt destul de bune dar apare disfunctionalitatea despre care vorbesti datorita faptului ca au cursa putin mai mica.
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
soulraven |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 984 Joined: 25 February 07 From: Campulung Muscel ![]() |
te referi la surubul din capul starterului nu?
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
da ...
starterul (bendixul) este polonez? |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
soulraven |
![]()
|
cred ca da, asta nu stiu.....ops........surubul din capul selenoidului.....minunea aia de misca furca si arunca bendixul
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
cumpara de electroprecizia sacele si mai vorbim:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
nu mai cumparati piese de electromotor altele inafara de cele fabricate la sacele, eu am reparat electromotorul meu iarna trecuta, am schimbat bobina, bendix, carbuni si bucsi, ulterior am inlocuit si coroana de pe volanta...7 ani de acum incolo electromotorul va merge ca-n prima zi...garantat...
![]() |
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:04 |