Turometru, Kilometraj, putin ajutor...
![]() ![]() ![]() |
Turometru, Kilometraj, putin ajutor...
Paul Gabriel |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cum ai determinat faptul că nu e legat la cutie? Lipsește traductorul, firul?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
a fost schimbat motorul masinii si nu a mai fost legat din cauza, ca ii lipseste mufa de la cutie cica, sau mufa care vine de la bord la cutie. ceva de genu. am mufa, dar a zis ca nu e complecta. am atasat o poza si pe mufa scrie VDO (made in germany) yde 100520 340.214/13/1 nu stiu daca foloseste la ceva, dar am scris.
(mufa din poza se infileteaza pe cutie, si in ea intra o mufa de la bord) apropo am mai vazut la golf 3, ca scrie VDO electronic This post has been edited by Ingerasu: 25 Oct 2008, 21:41 Attached thumbnail(s) P25_09_08_22.27.jpg ( Size: 53.11k ) Number of downloads: 225 |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Dar atunci ce sfaturi vrei? De ce nu scrii email companiei sa le ceri sfaturi de unde poti sa cumperi alta mufa? Sau sa mergi direct la un service, iar ei sa iti comande piesa?
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
nu pot sa le trimit email pt ca nu mai exista compania, a dat faliment. pe la dezmembrari am fost dar nu am gasit alta mufa, si ma gandeam ca poate se potriveste de la logan/solenza care au km electronic dar nu stiu cum arata mufa. am tot citit topicuri despre km dar nu prea am gasit nimic, oricum multumesc
![]() |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 18:36 |