problema cu frana.....
![]() ![]() ![]() |
problema cu frana.....
pojarel18 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 29 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1999
|
|||
marcian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 4 October 08 From: buzau ![]() |
SALUT.Dar janta ai schimbat-o?
|
--------------------
dacia
1310
2000
- bz-05-hej
|
|
pojarel18 |
![]()
|
bineinteles
![]() |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1999
|
|
pojarel18 |
![]()
|
chiar nu stie nimeni de la ce poate fi????
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1999
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Acele arcuri lamelare dintre portetrier si placute le mai ai? Si sint tensionate? In lipsa lor se aude un pacanit. Ba chiar si la hopuri zornaie placutele.
Piulitele planetarelor sint strinse? La slabirea lor masina chiar danseaza stinga-dreapta. Planetarele sigur n-au joc mare? (atit ele cit si intre canelura lor si a arborilor planetari, sau intre arborii planetari si sateliti, jocul in grup poate fi mare..etc). Apoi, rulmentii de la busitura, nu s-au spart cumva? Verifica si restul trenului fata, posibil jocuri in tiranti, bucse, pivoti, brate strimbate de la lovitura, etc. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
POWERbyDAciaVsWERo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 6 January 08 From: Giurgiu ![]() |
diaconule.. il pui sa faca o verificare amanuntita.. care merita.. !!!!! oricum pojarel .. baga o janta "dreapta" si apucate de verificat . eu cand am " salutat" o bordura .. sa dus bieleta de directie =))
|
--------------------
dacia
Nova Gt
1998
- GR 30 SOR Sa N`ai incredere`n femei si`n franele de DrACIE :)
Ai dacie ?? .. se vede !!!!! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu poa' sa fie si ceva mai simplu, gen etrierul desfacut un pic, si joaca cand franezi? I-am facut-o lu' vara-meu odata, tot asa, era speriat ca incepuse sa-i bocane si s-a rezolvat nesperat de usor.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
pojarel18 |
![]()
|
deci.......am dat azi roata jos si m-am uitat......nu am gasit nici un joc.Arcurile lamelare sunt la locul lor, dar......roata se invarte foarte greu..(pistonu de la etrier sa fie blocat??
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1999
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Nu elimina discurile din problema cu toate ca sunt noi si le-ai schimbat...pot veni ovalizate din fabrica!
Cu o aerisire nu cred ca scapi . Desfa etrierele ,curata pistoanele ,inlocuieste garniturile daca este cazul si stii ca ai facut o treaba . This post has been edited by Neagu Ionut: 29 Oct 2008, 19:11 |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(POWERbyDAciaVsWERo @ 29 Oct 2008, 16:02) diaconule.. il pui sa faca o verificare amanuntita.. care merita.. ![...] Pai, oricit ai viziona motive de scirtiit cu ochii mintii, ce spune el e atipic, nu e un defect cu cauza si solutie directa. Din cauza aia, incerci sa restringi la o gama de solutii cit mai mica dar... Revenind, pojarel, vezi ambele roti, daca sint blocate amindoua, posibil ca defectul sa fie SI la pompa de frina. Daca numai respectiva e blocata, verifici starea pistonasului. Cumva ai inlocuit placutele? Spui ca ai inlocuit discul, asta fiind mai gros decit anteriorul, la montaj a fost nevoie sa introduci pistonul in etrier, ori, el tocmai la partea aia rugineste. Bagindu-l cu partea aia in etrier, s-a blocat si tine roata infrinata. La fel ai putea avea si pe partea cealalta. Personal fac asa: (si am mai scris) la interventii gen inlocuire dirc/placute, obligatoriu schimb pistonasul (daca are urme de rugina sau pitting). Ei dupa inlocuire, inainte de a monta burduful de protectie, pun un pic de vaselina in zona aia. In timp, e drept, din cauza vaselinei, burduful "gomfleaza", o eventuala interventie acolo impiedicind remontarea dar, un set de garnitura+burduf e 2-3 ron fata de 15-20 un piston. Atentie, vaselina putina, cit sa protejeze de apa si praf. This post has been edited by diaconuliviu: 30 Oct 2008, 07:50 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
pojarel18 |
![]()
|
maine ma duc sa cumpar 2 pistonasi+ cele 2 garnituri de la fiecare, si o sa le schimb
am o intrebare....ce lichid de frana sa cumpar? ![]() |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1999
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Incearca 2+2 care este mult mai bun ca Lifrom sau Setcar.
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
pojarel18 |
![]()
|
am cumparat tot ce trebuie(2 pistonasi,garnituri si lichid de frana)
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1999
|
|
sweetboy89 |
![]()
|
![]() Dacia Logan Driver Group: Members Posts: 166 Joined: 27 October 08 From: Slobozia ![]() |
si eu am o problema asemanatoare in timp ce merg aud un scartait la frane. ma gandeam ca sunt discurile de vina ca doar ce am pus placute noi
![]() This post has been edited by sweetboy89: 4 Nov 2008, 14:54 |
--------------------
DACIA
Logan
2010 Berlina Laureat
- IL-18-YFL Conduc Dacia Logan si sunt mai tare ca Van Damme !!!
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Pistoanele lucreaza bine? Scartaitul ala provine de la placutele de frane care are diverse insertii de metal .Si ale mele mai scartaie cateodata
![]() ![]() |
--------------------
Una
d'aia
|
|
pojarel18 |
![]()
|
deci am descoperit cauza problemei
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by pojarel18: 6 Nov 2008, 21:10 |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1999
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
textar dot 4 sau lifrom dot 4.NU guzu.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
sweetboy89 |
![]()
|
![]() Dacia Logan Driver Group: Members Posts: 166 Joined: 27 October 08 From: Slobozia ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan
2010 Berlina Laureat
|
|
G I M |
![]()
|
Pai inseamna ca pistonasele tale nu lucreaza cum trebuie >inseama ca ele iti ating de disc si cand mergi.Ia vezi daca se incing jantele
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
sweetboy89 |
![]()
|
poi da... se incinge cea pe stanga
![]() This post has been edited by sweetboy89: 10 Nov 2008, 09:22 |
--------------------
DACIA
Logan
2010 Berlina Laureat
|
|
pojarel18 |
![]()
|
am schimbat bucsele de la bascule si de la tirant si nu mai face asa.....tot se simte unpic da cred ca i de la discurile de calitate
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 15:34 |