insonorizare motor?
![]() ![]() ![]() |
insonorizare motor?
brasil |
![]()
|
||
![]() Mai bine organ decat membru Group: Members Posts: 140 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford Mondeo Turnier
TDDI, 116 caluti frumosi
2001 Renault Twingo Soleil 1998, 8v PACE VOUA, TUTUROR ! |
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
brasil |
![]()
|
![]() Mai bine organ decat membru Group: Members Posts: 140 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
am citit deja asta dar intrebarea mea era daca pot lipi pe exterior, intre motor si tabla aceasta chestie numita izopren ?
mai exact daca a facut cineva asta si o recomanda celorlalti intreb pentru ca se afla suficient de aproape de galerie si saxofon cu capota am rezolvat cu o chestie din aceea care se pune la camioane in fata radiatorului iarna, asta in loc de blanita |
--------------------
Ford Mondeo Turnier
TDDI, 116 caluti frumosi
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Din pacate partea cu lipitul nu prea a tinut, asa ca am prins-o cu PowerTape de chederul de la tabla.
Attached thumbnail(s) Picture_004.jpg ( Size: 309.95k ) Number of downloads: 665 |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
brasil |
![]()
|
daca la tine tine si nu a luat foc inseamna ca o recomanzi
am citit topicul despre insonorizare si daca tot am dat motorul jos vreau sa fac si chestia asta la motor |
--------------------
Ford Mondeo Turnier
TDDI, 116 caluti frumosi
|
paulp |
![]()
|
Eu o am de asta vara, deci are ceva vechime, si nu s-a topic, n-a luat foc, n-a nimic.
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
paulp |
![]()
|
Aia e o poza din timpul producerii aparatului FuelPAUL, cu eficacitate 100% in colectarea de suruburi, piulite, etc, mai putin (adica deloc) in reducerea consumului.
Acea rola e la locul ei ![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
brasil |
![]()
|
|
--------------------
Ford Mondeo Turnier
TDDI, 116 caluti frumosi
|
brasil |
![]()
|
am inteles
|
--------------------
Ford Mondeo Turnier
TDDI, 116 caluti frumosi
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
paul aia-s de la hardisk?
![]() candva la icpe bucuresti se fabricau niste magneti din pamanturi rare foarte mici si foarte puternici.din cate stiu veneau la nu stiu ce motorase la bmw. cred ca si acum se mai fabrica inca |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
paulp |
![]()
|
De la hard sint...
Stai linistit ca n-au nici un efect ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
padual |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 29 November 04 From: MANGALIA ![]() |
ai
si cam cat de eficienta chestia aia,...si de unde se poate cumpara??? Ar trebui sa mearga fara probleme si la 1300 din 83,NU? |
--------------------
Daewoo | Ford
MATIZ 0.8l - 49cp | Focus 1.8l - 115cp
2006 E | 1999
- CT-89-PAD|TX-6273-TX Doamne ajuta!
|
|
padual |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 29 November 04 From: MANGALIA ![]() |
nu cred ca are cum sa ia foc sau mai stiu eu ce atata timp cat nu intra in contact direct cu metal incins,...deci cerd ca se poate si pe 1300 (am mai studiat poza!!!
![]() This post has been edited by padual: 31 Jan 2005, 22:29 |
--------------------
Daewoo | Ford
MATIZ 0.8l - 49cp | Focus 1.8l - 115cp
2006 E | 1999
- CT-89-PAD|TX-6273-TX Doamne ajuta!
|
|
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
ar fi o idee... se poate pune acelasi material si pe interiorul capotei ? ca s`ar mai reduce zgomotul si plus ca ar tine si de cald iarna si vara s`ar da jos?
|
--------------------
DACIA
BREAK 1988
- B 17 CFZ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
|
|
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
inca o intrebare
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
BREAK 1988
|
|
paulp |
![]()
|
pentru capota luati D-acia
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...post&p=16826112 SOR, ideea e nu doar de folia de aluminiu, ci si faptul ca izoprenul e destul de izolant la zgomot ![]() Materialul il gasiti in raioanele de camping (Cora, Carefour, Metro) ca saltea pentru dormit. Cost (anul trecut) 160K una bucata saltea. La mine au intrat 2 bucati! |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Dr_Oopy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 25 January 04 ![]() |
S-a mai scris la un alt topic... cineva a pus pasla si a zis ca izoleaza mai bine fonic decat izoprenul.
Eu acum sunt la Bucuresti dar cand ajung acasa la Galati si se face si mai cald afara ma apuc de pus pasla si folie de aluminiu de aia de parchet (k e mai ieftina decat izoprenul). Din alte posturi am inteles ca e mai bine. |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
- GL-06-PUE Dacia!!! Eppur si muove!!
|
|
SOR |
![]()
|
folie de aluminiu pt parchet?? cum arata aia? la dacia mea daca croiesc un material-izopren pasla etc etc si o pun doar in spatiile dintre armatura are vreun efect? sau trebuie sa pun pe toata capota mai bine?
|
--------------------
DACIA
BREAK 1988
|
|
paulp |
![]()
|
Chiar as fi curios sa vad si eu cum arata folia de aluminiu pentru parchet
![]() Cred ca domnu confuzeaza folia pentru parchet (care arata ca un burete alb) cu pisla cu folie de aluminiu, care se gaseste la magazin ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
SOR |
![]()
|
si eu stiu ca exista o singura folie pt parchet si asta e un fel de burete cu dungi in relief si se foloseste la cel laminat... atat
![]() oricum insonorizarea e o idee buna dar sa imi raspunda si mie cineva la intrebare ![]() |
--------------------
DACIA
BREAK 1988
|
|
Dr_Oopy |
![]()
|
Buretele ala pentru parchetul laminat vine in doua variante! asta vara au pus ai mei parchet si cei de la magazin i-au intrebat daca vor buretele ala cu folie de aluminiu pe el. Nu fac nici o confuzie cu pasla cu aluminiu pe ea (apropos...se gaseste si de asta???).
paulp uite si un link la folia de parket cu aluminiu: http://www.proges.ro/accesorii.php This post has been edited by Dr_Oopy: 2 Feb 2005, 20:40 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
|
|
Dr_Oopy |
![]()
|
Am gasit in Brico langa Carrefour Orhideea PEE aluminizat:
5x0.55 m la pretul de 150.000 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 23:56 |