USA STANGA SPATE BLOCATA
![]() ![]() ![]() |
USA STANGA SPATE BLOCATA
ionutcc |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 15 January 04 From: BRASOV ![]() |
|
||
-------------------- Kia Cee'd 1.4
|
|||
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Pai vezi ca mai jos s-a vorbit de una din fata. Chiar daca nu e ca a ta, tot usa e, adica cu balamale, actuatoare etc.
Spor la citit. http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=6720 This post has been edited by bomicabomic: 27 Jan 2005, 16:43 |
--------------------
x
x
- x
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Hmm, depinde. Eu am patit o faza ciudata acum ceva vreme (era cald afara, nu se pune problema inghetului). Cineva din interior incerca sa deschida usa in acelasi timp cu altcineva care incerca acelasi lucru in acelasi timp din exterior. Rezultatul - usa blocata, clapeta din exterior lasa asa un feeling de "plastic rupt in interiorul masinii", adica nu avea sentimentul ala metalic normal. Am chinuit actuatoarele de citeva ori (nu am tras foarte tare de ea nici din exterior nici din interior) si pentru ca nu am obtinut nimic am hotarit sa o las asa pina la revizia de 20k. Dupa citeva zile, iubita mea uitind de faptul ca usa e blocata se duce in spate sa puna o punga cu cumparaturi pe bancheta din spate si, in timp ce eu ma uitam interzis la ea, deschide cu dezinvoltura usa buclucasa. Incuietoarea merge de atunci fara probleme, nici nu am mai raportat incidentul la revizie.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
ce'nseamna o mina de femeie !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 21:31 |