Un mic plastic, suport tija capota
![]() ![]() ![]() |
Un mic plastic, suport tija capota
maryus_83 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|||
26-Kbe |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut maryus_83
Acel suport de plastic se gaseste foarte foarte greu , incearca in tirg la vitan daca ai drum, la magazine slabe sanse . |
--------------------
Hyundai
Accent
2003 Skoda Octavia RS1 / 2009
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Multumes de reply! Am gasit in final la un magazin cu piese Dacia prin Crangasi. Am luat ultimul plastic dinala din stoc.
![]() |
--------------------
Dacia/Reno
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
vezi ce faci la iarna, se rup preponderent cind e frig....
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
b13mat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 9 March 08 ![]() |
Se gaseste in targ vitan! Pe aleea dinspre gard mai in capat pe dreapta! eu am dat 3 ron pe el acum doua saptamani
|
--------------------
Renault
Laguna 2 phase 2
1.9 dCI 2005 privilege
- B 13 MAT
|
|
cosmin_patrascu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 20 August 08 ![]() |
in caz ca nu gaseai puteai pune un magnet in forma de U are un prieten de al meu si e mai bun decat plasticul ala de 2 lei
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 varianta Confort
- OT - 02 -YIS
|
|
doviende |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 24 April 08 ![]() |
am si eu nevoie de un plastic din acela, al meu s-a rupt cand am tras tija din el
marius_83, imi poti spune imde este mai exact magazinul de piese auto din Crangasi ? eu stau in dr taberei |
--------------------
dacia
super nova
2001 CLIMA
|
|
maryus_83 |
![]()
|
Pai l-am luat pe ultimul din stoc si au zis ca nu cred ca mai aduc. Mai bine incerci in Vitan unde a zis @b13mat.
|
--------------------
Dacia/Reno
|
|
lazargabi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 15 September 08 ![]() |
Si la mine e rupt..dar i-am pus sarma..
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 rapsodie
|
|
spmihai |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 19 June 07 From: Alba Iulia ![]() |
ma bucur sa vad ca nu sunt singurul cu aceasta problema
![]() |
--------------------
Dacia
Logan, ex. SuperNova
Preferance
- AB 07 JBH
|
|
jonny_b |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 22 May 07 ![]() |
Se gaseste sigur in targ pe randul cu piese cand te duci spre masini e ultima toneta pe stanga am luat eu de doua ori costa cam 3 lei daca mai tin minte bine
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
- GR 03 LWJ
|
|
TheSomeone |
![]()
|
![]() Cea mai tare Dacie este un BMW 335i Group: Members Posts: 149 Joined: 23 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2012
|
|
alexandrusiri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 830 Joined: 18 December 07 From: iasi ![]() |
stiti cumva daca acel plastic se potriveste si la solenza?si daca da,e vorba de aleea cu magazinele(tarabele) in care e si cel de alarme si boxe?
|
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
razvan solenza |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 6 April 08 ![]() |
se potriveste e la fel sn/slz
|
--------------------
ARO dacia
10,4 solenza 1,4 mpi scala
2004
- bh o4 frb
|
|
tud. |
![]()
|
![]() Membru Fondator Group: Members Posts: 429 Joined: 13 August 06 From: Bucuresti ![]() |
acest plastic mic se gaseste in targ(anul trecut la 1 leu)
si mie mi s-a rupt acel plastic ![]() |
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
caluboby |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 10 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Pe Sos Iancului langa Zefirului ( vis a vis de MEGA IMAGE ) este o ghereta unde are asa ceva am cumparat eu deja de 2 ori
|
--------------------
Dacia
DSN 2001 Clima
2001
- 84 CDM
|
|
cmn |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 276 Joined: 2 June 08 From: Pitesti ![]() |
Si mie mi s-a rupt de 2 ori chiar. A doua oara chiar astazi
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Prestige 1.6 16v
2008
- AG-10-ZWU
|
|
ZappaUKu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 320 Joined: 30 July 05 From: xx - xx ![]() |
acel plastic se gaseste si la muntii carpati costa vreo 2 lei daca nu ma insel
|
--------------------
xx
xx
xx
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
acel plastic de la capota se gaseste(sau ar trebui sa se gaseasca)la orice magazin de piese auto.si mie mi sa rupt,si am gasit la piese auto,tot cu 2 lei.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
eee eu am fost mai smecher l-am luat cu 3 lei (big berceni).a trebuit sa tai putin din el ca sa intre acolo.acum sta si tija mea frumos
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Sfat: dati cu putina vaselina pe acel plastic, astfel incat tija sa intra/iasa mai usor, si astfel sa se reduca riscul sa se rupa, mai ales acum cand e vremea rece si plasticul mai casant..
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
pai de ce mai am nevoie sa o scot?las-o tata acolo intepenita ca asa a cazut si cealalta si am ramas fara
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Pai tu ce faci cand umbli la motor, chemi un prieten sa iti tina capota ridicata ??...Ca macar sa pui lichid in vasul de spalat pabrziul si tot e nevoie sa umbli la motor...
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
and_rei |
![]()
|
se pare ca am citit gresit.scuze SYL
![]() This post has been edited by ianys_andrey: 28 Jan 2009, 15:49 |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
da acea piesa se gaseste in vitan era un nene pe primu rand de la stanga la dreapta spre capatul aleii pe stanga cu o gramada de piese piulite ..... parca avea ghereta aia galbena e 3 lei am luat 2 de siguranta
![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
harry |
![]()
|
![]() E-TECH tester Group: Members Posts: 414 Joined: 3 July 08 From: Bucuresti ![]() |
plasticul meu nu e rupt (inca) dar deja am inceput cateva teste cu un telescop in genul celui de la luneta... pare ok. Vreo 20-30 cm ridici normal dupa care se ridica singura capota (in functie de puterea telescopului)
daca reusesc, pun poze ![]() This post has been edited by harry: 2 Feb 2009, 21:58 |
--------------------
Renault
Captur 2 E-TECH plugin hybrid
2021 Logan MCV, 1.5 dci, Laureat, 2007
Duster, 1.5 dCi, Laureat, 4WD, ESP, 2013 |
|
kmykze |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 18 April 08 From: Bucuresti ![]() |
strada Popovat de langa piata crangasi, sunt acolo 2 magazine, eu de acolo mi-am luat acu 2 luni, si la unul dintre magazine, cel mai mic, daca rugati frumos pe vanzator\vanzatoare va aduce pe comanda.
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Clima New owner of OPEL ASTRA G 2L, 16V, Turbo Diesel, 101 CP.
|
|
macOlabor |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 19 April 09 ![]() |
si eu am mers cu sarma..la prima noa m-a facut cineva cadou:P
iar la a doua mi l-a dat rest de la magazinul de piese auto:) ..era vorba de un rest de leu.....nu 2 lei:) |
--------------------
Snova
Snova
2001
- xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 07:41 |