Interamerican - CASCO Full, Ce stiti despre ei?
![]() ![]() ![]() |
Interamerican - CASCO Full, Ce stiti despre ei?
Ryk |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane III
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
- N-am...
|
|||
TheAce |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 19 June 08 ![]() |
Daca masina este persoanala, nu te astepta la un tratament prea preferential ca lucrezi la o firma cu care au ei contract. Eu as alege un asigurator care are decontare directa cu service-uri Renault, altfel, in caz de un accident mai nasol, nu prea ai alta varianta decat sa platesti reparatiile din buzunar si sa astepti mai apoi recuperarea banilor.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer Invite 2.0 DiD
2008
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
Am inteles TheAce. In momentul de fata sunt decis 75% sa fac la BCR fiind cea mai avantajoasa la bani dar si la service-urile cu care lucreaza.
Totusi daca cineva mai ma poate sfatuii asupra acestei asigurari de la interamerican astept raspuns. Multumesc! |
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
|
|
Ryk |
![]()
|
chiar nu mai stie nimeni sa-mi dea un sfat?
|
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
|
|
msn2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 8 November 06 ![]() |
eu as alege tot bcr-ul.
|
--------------------
SKODA/RENAULT
OCTAVIA/MEGANE2.1
1.9TDI/1.6 16V
- xx xx xx
|
|
Ryk |
![]()
|
am inteles, dar totusi mai astept pareri legate de oferta de la interamerican.
|
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
anul asta inainte sa imi fac casco am intrebat un prieten care este director la caroseri la un service mare dacia cu cine lucreaza cel mai bine. raspuns: tiriac, generali, interamerican
eu am ales generali pt ca mai avusesem si la masina anterioara la ei |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
Ryk |
![]()
|
tocmai asta e... cam ciudat.. .ca majoritatea service-urilor din Ploiesti care le-am intrebat nu stiu nimic de interamerican
|
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
cred ca cel mai bine ar fi sa intrebi la serviceul preferat cu ce firma lucreaza ei mai bine (cine trimite acceptul de plata la timp, ce firma accepta reparatile cum trebuie, nu carpeala)
sunt firme de asigurare dupa care nu trebuie sa astepti acceptul de plata |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
Ryk |
![]()
|
tocmai asta e ... ca la service-urile preferate nu se stie nimic de interamerican
|
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca nu se stie nimic inseamna ca nu lucreaza cu Interamerican. Asta inseamna ca in acele service-uri, daca ai polita Interamerican, poti uita ca exista decontare directa. Daca nu te deranjeaza sa platesti din buzunar reparatiile si apoi sa iti recuperezi tu banii de la Asigurator, atunci e ok.
Cred ca au si cei de la Interamerican service-uri agreate, unde exista decontare directa. Intreaba care sunt acelea si vezi daca iti place vreunul. Daca iti place mergi acolo si intreaba cum colaboreaza cu Interamerican. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Ryk |
![]()
|
Unul singur ar fi care face si treaba buna si acela este PEX dealer seat. Tocmai asta e ca daca puteam sa dau din buzunar la orice reparatie nu mai faceam de loc casco. Cred ca o sa merg pe bcr.
Va multumesc pt. raspunsuri. |
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
|
|
Ryk |
![]()
|
chiar mai devreme am semnat cu BCR pt. un full casco cu franciza de 100 de euro pt. avarie si 20% din valoarea asigurata (11400euro) pt. dauna totala sau furt total intern si pe an platesc 479euro in 3 rate. Puteam sa-mi iau si fara nici un fel de franciza dar plateam undeva la 679euro pe an.
Din punctul meu de vedere acest topic poate fi incheiat. Va multumesc! This post has been edited by Ryk: 18 Nov 2008, 09:57 |
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:40 |