Pret alarma si aparatori de noroi
![]() ![]() ![]() |
Pret alarma si aparatori de noroi
dispeceru |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|||
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
depinde mult de modelul alarmei si cam cat isi pune fiecare dealer adaos la smecherie... ca se stie clar ca fiecare dealer are alte preturi si alte smecherii in cap
|
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Masina o voi ridica de la Adras in cateva zile si pe mine ma mananca sa stiu din seara asta pretul, sa pun niste bani deoparte.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
arunca un ochi pe aici... http://www.adras.ro/optionale.php
|
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
dispeceru |
![]()
|
Multumesc mult tovarasu' tester
![]() Alea de noroi 150 lei 4 bucati mi se pare enorm. Le pot cumpara si eu ulterior si monta pe masina cu cel mult 60 lei. Multumesc inca odata ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
tester |
![]()
|
tiam zis din start, ca se stie clar, ca dealerul nu e tocmai cinstit la preturi...
|
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
dispeceru |
![]()
|
am vorbit azi la adras si :
- aparatori noroi - 170 lei - alarma - 360 lei am luat doar alarma ![]() ma duc sa iau masinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Ce tip de alarma?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
dispeceru |
![]()
|
alarma asta cred ca e no name! m-am tot uitat in acte si nu zice vreun nume la ea. nici in manualul de utilizare nu scrie vreun nume.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai atunci nu te bucura inca, ca poate nu face nici 100 de lei, caz in care, desi ai fugit de teapa cu aparatorile, ti-ai luat alta.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
dispeceru |
![]()
|
nu m-ar mira sa fie o alarma de 100 lei de fapt
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:19 |