presuri logan
![]() ![]() ![]() |
presuri logan
renatoman |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 8 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
dacia 1310
1987
|
|||
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
pai alea originale se potrivesc,adica sunt facute speciale pentru logan..acum ramane la hotararea ta ce vrei sati cumperi,dar stii:dai un ban da sunt de calitate,decat ceva ieftin si dupa 2 luni se rup...si trebuie sa cumperi altele...
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Ce sunt alea presuri? ..
Covorase poti sa iti cumperi si din targ, cauciuc, tip tavita. This post has been edited by IRONICK: 29 Oct 2008, 21:38 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
vezi sa nu-ti cumperi din-alea care "pleaca" in fata si blocheaza pedala de acceleratie........ca si "siguranta in trafic" sunt bune cele care au acele doua gauri pentru fixare in partea din spate de langa scaun (ma refer la covorasul de la sofer)....restul textil vs. cauciuc sau drept vs. tavita e la alegerea ta
![]() |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Cauciuc tip tavita, sunt bune in toate anotimpurile.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Florin28 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 31 October 08 ![]() |
eu cand am cumparat masina am fost informat ca nu are presuri asa ca m-am gandit sa-mi cumpar inainte sa primesc masina. Agentul de vanzari de la Dacia a zis ca cele mai potrivite sunt cele originale asa ca am si luat un set. Vreau sa zic ca sunt multumit numai ca presul de la sofer ma inerveaza pt ca e prea scurt la pedala de aceleratie....
|
--------------------
Dacia Logan
2007, 1,4
2007
- TM 00 FCL
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
La masina noua am primit cadou covorase din mocheta, au si capse ca sa nu alunece, dar nici nu vreau sa ma gindesc cum vor arata dupa ve voi urca in masina pe timp ploios...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Patrick68 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 18 March 07 ![]() |
Si eu am cumparat presuri originale , de la dealer , iar acasa am observat ca nu se potrivesc gaurile de prindere ! Am ramas tot cu ele ..... |
--------------------
Dacia
Logan 1.4
Laureat Plus
- B 55 ABC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 14:12 |