cred ca am facut o prostie
![]() ![]() ![]() |
cred ca am facut o prostie
bmf_panzer |
![]()
|
||
![]() membru tit-tiri Group: Members Posts: 113 Joined: 27 October 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1987 tlx
- B 22 CJP ... luxu' de pe pamant ...
|
|||
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
nici una.
stai calm ca eu am colectie de piulite, saibe, suruburi... toate scapate prin fereastra de la volanta. cad intr-un gol, sub volanta. e drept ca am mai auzit si varianta ca domne, mi-a scapat si s-a agatat nush cum pe acolo si a blocat cutia. chill. This post has been edited by tzepesch: 30 Oct 2008, 19:08 |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
bmf_panzer |
![]()
|
ms pt raspuns deja ma gandeam cum sa scot cutia dar da ca e asa ....intrebarea este de unde iau piulita de 13
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1987 tlx
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
si la mine tot acolo s-a dus una... nu s-a intamplat nimic. am mai scapat in cutie doua capace de carioci cand completam uleiul...
piulita...la magazin, dar merge electromotorul si intr-un surub. evident, ca solutie temporara. |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
bmf_panzer |
![]()
|
am glumit cu piulitele mai am pe dacia lu tata sa vedem cum scap cu electromotoru fisele de la baterie si o piulita de tata
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1987 tlx
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Te poti baga sub masina, si daca departezi aparatoarea de tabla (n-are nimic daca o strambi putin)de la volanta, care se afla intre carcasa ambreiajului si blocul motor, si e prinsa in partea de jos, cu un surub de M6, poti scoate piulita ( si cu un magnet), pentru a fi sigur ca nu s-a agatat de placa.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
badboy_marius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 487 Joined: 1 June 08 From: Brasov ![]() |
stai relax.
![]() |
--------------------
Audi
80
1990 PM, 1.8S, 90CP Dacia 1310 TX.
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
don't worry..... be happy!!
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
mitu2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 30 June 07 From: onesti ![]() |
dap si eu am avut o saiba si o piulita scapate acolo leam gasit intacte dupa 2 ani cind am schimbat ambreiaju singura repercusiune cu ambreiaju calcat se auzea un sunet ciudat (biziit metalic)dar pp ca era de la rulmentul de presiune uzat
piuluta si saiba erau ingropate intrun strat gros de ferodou +unsoare |
--------------------
pescariador amator
Megane 2 1.6 -16v
2006
- BC 06 AMX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 17:36 |