Bucuresti-Paris-Barcelona-Coasta de Azur
![]() ![]() ![]() |
Bucuresti-Paris-Barcelona-Coasta de Azur
bog70 |
![]()
|
||
![]() Membru care avea cotizatia platita pana in februarie '90. Group: Members Posts: 73 Joined: 3 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
Hyundai
Accent
1.3 - 85 cp Mio P350 - MioMap 3.2 - GPS Tuner 5
Bere sanatoasa, in corp sanatos. |
|||
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Foarte frumos pe unde ai fost si eu la vara as vrea sa plec in Franta dar la Paris. Cate zile ai stat si cat a ajuns distractia?Barcelona ceva poze?
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
superb.
cat te-a costat benzina? |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
bog70 |
![]()
|
![]() Membru care avea cotizatia platita pana in februarie '90. Group: Members Posts: 73 Joined: 3 April 06 ![]() |
Salut,
La Paris am stat doar trei zile, din cauza vremii. Bineinteles ca n-am vazut tot ce imi planuisem. Temperatura cobora noaptea la 13 grade, iar ziua erau vreo 17-19 grade. Si era miezul verii, in iulie. De fapt, se vede si din cele cateva poze ca este innorat la Paris. Pozele cu ploaie nu le-am mai pus ![]() Vremea a fost principalul motiv pentru care ne-am si schimbat ruta de concediu, pentru ca initial doream sa ajung la Mont Saint Michel si apoi sa stau undeva pe coasta Atlanticului. Grosso modo, tot concediul (doi adulti si doi copii) ne-a dus undeva intre 2500-2800 de euro, fara sa ne refuzam nimic (bine, nici nu suntem cheltuitori de felul nostru), plus mici suveniruri pentru rude si amici. Ochiometric spun, pentru ca la un moment dat am priedut sirul cheltuielilor si am intrat si in cartea de credit a sotiei, am dat pe benzina cam 700 de euro, pe cazari tot cam atat, iar restul pe intrari la obiective turistice (si costa, nu gluma), mancare, bautura si multe nimicuri. Am platit autostrada doar in Italia, iar in Austria, Ungaria si Slovenia am cumparat vignete. Sunt si cateva poze din Barcelona acolo: Sagrada familia (opera lui Gaudi, de pe urma caruia traiesc la Barcelona cum traiesc austriecii de pe urma lui Mozart ![]() Later Edit- cea mai scumpa benzina am luat-o in germania, unde am dat la o statie Shell de langa autostrada aproape 1,7 euro pe litru. In Franta se invartea cam pe la 1,5-1,6 euro, ceva mai avantajos (am gasit si la 1,38) era la benzinariile supermarketurilor. This post has been edited by bog70: 31 Oct 2008, 21:21 |
--------------------
Hyundai
Accent
1.3 - 85 cp Mio P350 - MioMap 3.2 - GPS Tuner 5
Bere sanatoasa, in corp sanatos. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:25 |