Bucse brat
![]() ![]() ![]() |
Bucse brat
danut81 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.499 Joined: 2 March 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 2005
Lux Privillege
- vs.01.smb
|
|||
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
ce brat ?
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
poate se refera la bucsele de la bara stabilizatoare,nu?....costa vreo 4 lei bucata si e un pic de munca. cumpara de uzina...in ambalajul specific...sunt mai bune decat cele de srl care sunt foarte moi. sau cauta echivalente de la marci straine care sunt si mai bune.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
danut81 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.499 Joined: 2 March 08 From: Iasi ![]() |
Ma refeream la bucsele de bascula.In popor se mai spune si brat.
|
--------------------
Renault
Megane 2 2005
Lux Privillege
- vs.01.smb
|
|
cristi87 |
![]() ![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
eu chiar nu am mai auzit sa se spuna brat in loc de bascula
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
probabil ca sint
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Ba da le mai zice brate la bascule si invers. Asta vine de la masinile dotate cu multilink care au 4 brate si e mai lesne sa zici brat.
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
dariusz |
![]()
|
adica trapez ? trapez =brat=bascula?
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu prea. Probabil trapez zici la masinile care au sistem mcpherson sau monobrat.
![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
dariusz |
![]()
|
hai sa o luam altfel. la dacia 1310 , aveam trapez superior si trapez inferior . la dsn , am un singur trapez . deci de fapt , alea sint " bascule ".?
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
brohomor |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 20 December 08 ![]() |
omul avea o intrebare care m-ar cam interesa si pe mine ....
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003
- VS 03 VLB
|
|
danut81 |
![]()
|
Eu am rezolvat problema cumparand alte brate, care vin echipate si cu pivot. Pretul uni brat este de aproximativ 120 lei. Initial am vrut sa schimb numai bucsele, am cumparat bucse, si am fost cu bratele la service Dacia sa le puna ca alea vechi trebuie scoase numai la presa hidraulica ca altfel nu ies. Idiotii aveau presa dar nu stiu la ce foloseste
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by danut81: 22 Dec 2008, 15:47 |
--------------------
Renault
Megane 2 2005
Lux Privillege
- vs.01.smb
|
|
dariusz |
![]()
|
acu ca sunt lamurit ce e trapez , brat sau bascula , vin c o intrebare . avind in vedere ca trebuie sa schimb bratul pe partea stinga , stie cineva daca sunt bune cele facute de CONNEX ? ala de uzina e 120 de lei ( complet echipat ) iar cel despre care vorbesc e 70 de lei ( complet echipat ) . in prima faza m-am orientat catre cel de uzine dar am auzit destule pe aici despre probleme aparute cu piesele " de origine " , putindu-se folosi piese mult mai ieftine si de aceeasi calitate . dar nici nu as vrea sa il iau pe celalalt doar din cauza pretului sau al motivului mai sus indicat.
vreau doar o parere , in cazul in care unii poate ati folosit brate care nu erau " de origine ". multumesc. |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
Am o parere proasta despre conex, tot ce fac tablarie e mult mai subtire decat de origine, tobe, aripi, bascule, iti propun sa iei o bascula de origine intr-o mana si pe cea de conex in cealalta mana si iti vei da seama imediat care e mai grea, adica mai groasa, astia produc tablarii de toate felurile da sunt de cea mai proasta calitate.
9 Feb 2010, 20:21: Conex cu un singur "n". This post has been edited by serviccom: 9 Feb 2010, 19:21 |
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
Remus66 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 25 September 04 ![]() |
Acum 2,5 ani am schimbat ambele brate (bascule) si am folosit piese de origine.
Le-am cumparat de la Mihai Bravu. Le-am schimbat fiindca de fapt trebuiau schimbate bucsele dar fiindca operatia daca nu este facuta corespunzator poate duce la un rezultat mai prost decit situatia initiala, am preferat sa schimb bratele complet. Nu am regretat. Pe arunci era cca. 90 de lei un brat complet echipat, asa ca 120 de lei acum nu mi se pare un pret exorbitant. Dariusz, eu te sfatuiesc sa iei piesa de origine. |
--------------------
Volkswagen Golf 4
Pacific Variant
2005
- B-71-KPD Cu un nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat; dar duci o lupta colosala, cu prostul care are scoala!
|
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
QUOTE(danut81 @ 22 Dec 2008, 16:45) ...bucsele, am cumparat bucse, si am fost cu bratele la service Dacia sa le puna ca alea vechi trebuie scoase numai la presa hidraulica ca altfel nu ies. Idiotii aveau presa dar nu stiu la ce foloseste ![]() ![]() ![]() cam la asta se rezuma DACIA SERVICE, eu mai demult aveam o problema, cand au schimbat usa nu au pus opritorul de la usa inapoi din cauza ca era rupt surubul (si l-au lasat sa ATARNE pur si simplu) de prindere motivand "NU AVEM SCULELE NECESARE" evident o scurta vorba cu seful serviceului si s-a rezolvat problema. Alta problema au vopsit o bara si au zis ca se va coji din cauza ca nu au conditiile de vopsire din fabrica, adica nu au auzit de grund de plastic. Ce sa mai, Dacia Service ... This post has been edited by emil_t: 16 Feb 2010, 00:10 |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
QUOTE(emil_t @ 16 Feb 2010, 01:09) cam la asta se rezuma DACIA SERVICE, eu mai demult aveam o problema, cand au schimbat usa nu au pus opritorul de la usa inapoi din cauza ca era rupt surubul (si l-au lasat sa ATARNE pur si simplu) de prindere motivand "NU AVEM SCULELE NECESARE" evident o scurta vorba cu seful serviceului si s-a rezolvat problema. Alta problema au vopsit o bara si au zis ca se va coji din cauza ca nu au conditiile de vopsire din fabrica, adica nu au auzit de grund de plastic. Ce sa mai, Dacia Service ... Traim in Romania, nasoala tara, dar aici nu e vorba de tara, ci de noi oamenii, e trist ![]() |
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 19:47 |