stie careva ?, ordinea corecta a garniturilor de sub carb
![]() ![]() ![]() |
stie careva ?, ordinea corecta a garniturilor de sub carb
asklepios |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 11 October 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia 1310 tx
dacia 1310 tx
84
- ab04mwy
|
|||
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Inteleg ca vrei sa le pui tot pe alea vechi? Ia-te dupa urme. Si da cu un pic de vaselina pe ele.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Ordinea este urmatoarea : peste galerie vine una de clingherit apoi tabla aia (nu stiu ce denumire are ) apoi peste tabla vine alta de clingherit, apoi vine aia de textolid,apoi una de clingherit si peste carburatorul .Pt etansare cum bn a zis si ag02cws poti folosi vasilina .
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
intre pata calda si corpul carburatorului? Eu am pus si acolo o garn. mai groasa daca nu puneam aia acolo nu imi revenea destul parghia ce actioneaza cablul de acceleratie si ramanea turat.
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Posibil sa ai dreptate NELU,eu am nova,dar am stat langa cineva cand a montat un carburator pe dacie si asa am vazut...dar posibil sa-mi mai fi scapat cate ceva.
![]() |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.635 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
parca mai erau si unele de carton...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
poti sa pui numa clingherit, dar cu banda de teflon sau silicon pe margini, sau numai de carton, dala gros ca se preseaza si se etanseaza.
Attached thumbnail(s) etansare_garnitura_talpa_carb.JPG ( Size: 48.06k ) Number of downloads: 324 |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
asklepios |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 11 October 08 ![]() |
la mine era asa de la tabla in sus: garnitura clingherit
flansa textolid cu 2 gauri pt surub carb si una mare aer flansa metalica incalzire carb a doua flansa de textolid care avea 2 gauri suplimentare mai mici de prindere pe flansa metalica pe a doua din textolid erau 2 subtiri de etanseizare pe flansa metalica si carb din hartie presupun.astea s-au rupt. mentionz ca masina am luat-o aproape noua din Ungaria si nu cred ca a mai umblat cineva la carb.asa era in forma originala. nu am vazut pe nimeni sa pomeneasca de 2 flanse de textolid si nici la magazin nu aveau garniturile alea subtiri. |
--------------------
dacia 1310 tx
dacia 1310 tx
84
- ab04mwy
|
|
failure60 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 5 December 05 From: Pitesti ![]() |
Aceeasi problema o am si eu, bineanteles erau puse "la gramada".
Cred ca cea mai apropiata descriere e a lui askleipos, cu observatia ca atunci sub tavita ar trebui sa fie doar una de clingherit grafitat cu insertie pt ca altfel nu ai mai putea pune piulita. Deci cala termoizolatoare care are de o parte si de alta a ei cate una de clingherit grafitat se pune sub tavita sau deasupra ei? Merci. This post has been edited by failure60: 7 Nov 2008, 13:22 |
--------------------
FORD
SIERRA
1988 1,6 GPL 53kw
- AG-03-GPF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 08:22 |