PCFUN.ro, ce parere aveti ?
![]() ![]() ![]() |
PCFUN.ro, ce parere aveti ?
Jack Daniel's |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|||
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Eu am tot cumparat de la ei, n-au fost niciodata probleme.
Singurul sfat pe care ti-l dau e sa nu platesti cu cardul imediat dupa comanda, fiindca daca nu au produsul pe stoc sau e alt pret sau cine stie ce altceva, e mai complicat cu platile ulterioare sau recuperarea banilor. Plateste ramburs, nu se percepe nici o taxa suplimentara pentru asta. |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Corect Damiane, dau cu banu' doar ramburs.
![]() |
--------------------
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
recomand mediadot, am lucrat cu ei de multe ori si sunt foarte seriosi, si au preturi bune. Trimit prin curier, a doua zi e la tine.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
eu recomand emag si shopit. multumit de ambele, singura problema am avut-o cu un produs de la emag care a stat vreo 2 saptamani in service - mult pentru ce defect avea. pe de alta parte trebuia sa se intample si asta, avand in vedere ca am luat multe produse de la ei. e clar ca serviceul nu e punctul forte.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Recomand pcfun. Eu am comandat de la ei de vreo 5 ori.
Foarte buna servirea si in foarte multe cazuri, cele mai bune preturi. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
eu nu mai vreau sa aud de emag sub nici o forma. am avut la shouri cu ei de nu mai tin minte. s-au marit si s-au tiganit extrem. relatiile cu clientii si bunul simt nu exista la ei.
prefer sa dau mai mult in alta parte dar sa fiu tratat civilizat. 6 Nov 2008, 08:54: f seriosi sunt cei de la www.mylaptop.ro This post has been edited by tzepesch: 6 Nov 2008, 08:54 |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
m-am uitat si eu pe mylaptop - preturi f mari.
eu recomand emag.ro / onlinemarket.ro sau pcgarage.ro - am luat de la toti si au fost ok. |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am un prieten care lucreaza la ei. Sunt ok.
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
adilehanceanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 June 07 From: București ![]() |
Tocmai mi-am luat placa de bază și memoriile de la ei: memoriile nu le aveau pe stoc dar le-au adus a doua zi după ce am dat comanda, s-au mișcat extrem de repede: miercuri după amiază (pe la 4
![]() Pe de altă parte, trebuie să țineți cont că PCFun e magazinul online al lui FIT Distribution, care se ocupă cu chestii de calculatoare de cel puțin 8 ani, așadar nu-i o firmă de abia apărută. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI 2007
|
|
je_design |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
onlinemarket e chiar ok.
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
OMFG!
![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
recomand Intend
|
--------------------
/
/
/
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Recomand ShopIT. Cand am comandat de la ei carcasa si sursa, au reusit sa faca cumva de mi-au trimis si 4Gb de RAM in colet, free of charge.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.366 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Client fidel PC-garage. Preturi bune, si se poarta cu clientul mult mai bine decat emagul.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
emagu sucks la relatiile cu clientii. preturi f bune, intr-adevar, da sa te feresca dumnezeu sa ajungi pe mana lor la garantii. multi nervi si tigari!
eu cand mi-am luat laptopu de la ei, mi-au dat garantie la firma importatoare. f ok. dupa 1 an am mai luat unu. si ala tot la firma importatoare. apoi peste vreo alte 5-6 luni m-am dus cu varmiu ca avea nush ce problema la componetele pe care si le luase. si am ajuns sa ma cert la cutite cu tanti "managera sefa" ca la ei nu exista, ei nu dau garantie decat la ei, si ei se ocupa mai departe (timpi morti pt client, draci inzeciti). ca n-au dat niciodata la importatori. ca eu m-am inselat si n-am cumparat de la ei. bai imi venea sa o omor, adica ma facea prost pe fata in mijlocu magazinului! ca sa mai verific o data certificatele. ca sa nu mai spun, ca am intrebat, unde sa mergem cu componentele, de unde le aduc, care-i firma mama care acorda garantiile. raspuns: asta nu este treaba Dvs, emag se ocupa. nu are de ce sa va intereseze lucrul asta. Bai femeia lu Dzeu, EU AM DAT BANII!!!!!! deci am tot dreptul sa stiu de unde le luati si unde le reparati! si asta era sefa lor, nu un tasti-basti de la receptie! va imaginati ce smecherii se fac la ei acolo. bai, niste jegomani extraordinari!!!!!! era o gagica la garantii cu un mp3 gen ipod, cu baterie integrata. luat de cateva zile, si nu i se mai incarca. il verifica ala acolo, incarcatoru bun, ca cica e accumulatoru. dar care nu intra in garantie! cum ma-sa ca e INTEGRAT in mp3, ca la ipod! si cumparat de cateva zile. nu va spun ce show a iesi! si multe altele. DECI, NUU EMAG! treaba voastra, eu m-am lecuit. This post has been edited by tzepesch: 7 Nov 2008, 11:01 |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tzepesch @ 7 Nov 2008, 10:52) emagu sucks la relatiile cu clientii. preturi f bune, intr-adevar, da sa te feresca dumnezeu sa ajungi pe mana lor la garantii. multi nervi si tigari! QUOTE(tzepesch @ 6 Nov 2008, 08:53) eu nu mai vreau sa aud de emag sub nici o forma. am avut la shouri cu ei de nu mai tin minte. s-au marit si s-au tiganit extrem. relatiile cu clientii si bunul simt nu exista la ei. prefer sa dau mai mult in alta parte dar sa fiu tratat civilizat. Nepoate, am inteles punctul tau de vedere. Chiar daca multi dintre noi stim asta, am inteles din prima ce-ai vrut sa zici ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
tzepesch |
![]()
|
bine unchiule,
eu incerc sa le deschid ochii alora care cred ca E-MAg e Dzeu pe pamant la cometu On-Line. |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
E-mag are succes prin faptul ca are o politica destul de agresiva de marketing in comparatie cu celelalte magazine online. Nu au nici preturi foarte bune si nici relatiile cu clinetii nu par prea ok din cate se povesteste pe forumuri.
Eu am cumparat o gramada de electronice de pe net, de la diverse magazine si nu am avut niciodata probleme. Mai mereu am cautat sa iau de unde pretul era mai mic. Livrarea s-a facut la timp, am primit exact ce am comandat si nu a fost nevoie sa apelez la garantie niciodata. Lucky me! |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Eu am intrebat ca am mai auzit cazuri de firme fantoma si cum cei de la firmele de curierat sunt tot timpul grabiti...
|
--------------------
.
.
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca tot am ajuns la capitolul Customer Relationas / Garantie.
Vreau sa spun ca am o experienta f. bogata inca din timpul liceului cand hardware-ul era pasiunea mea si vindeam/cumparam f. repede componentele asa ca am colaborat cu mullte firme. Ei bine f. bine la garantii mi s-au parut in mod surprinzator Ultra Pro. Pe langa ei au fost OK si Flamingo. De asemenea am avut o relatie f. buna cu ITDirect. Relatii iesite din comun de proaste au fost cu Depozitul De calculatoare care sunt cam TZEPARI pe fata, dand produse vechi la garantie. Logic ca in cazul unui proces ar pierde, dar se bazeaza pe faptul ca pt 50-100 Euro nimeni nu intenteaza proces. Cat despre MEGA-magazinele astea online sincer raman destul de circumpect. Mi-e aproape clar c-or sa fie probleme la garantie pur si simplu datorita numarului mare de produse DAR SI FOARTE diversificate de la Mp3 player la placi video. As vrea sa intreb pe colegii forumisti daca la Pc-garage e OK cu garantia. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
tzepesch |
![]()
|
de Pc-garage, cel.ro, pcfun.ro am auzit numai lucruri f bune, de la prieteni apropriati.
ce mi-a placut f mult la MyLaptop.ro, chiar daca sunt scumpi, ca e firma mica, f f serioasa si te trateaza precum ai fi cel mai important client al lor. iar marfa o discuti direct cu seful, la sediu sau la telefon, o comanzi pe net si fie o ridici direct de la firma, fie prin curier. si cea ce mi-a explicat el este ca aduce cantitati relativ mici, si acorda garantii numai la importatori, tocmai ca in caz ca sunt probleme cu firma mylaptop, clientul sa nu raman in plop. lucru f corect! si de ce am cuparat de la ei: am comandat acu vreo 2 ani la ei un laptop msi, a trebuit sa platesc un avans pt ca se aducea numai pe comanda, au fost probleme la importator cu modelul respectiv, nu s-a mai putut aduce si m-a chemat la firma si mi-a returnat avansul pana la ultimul franc, direct seful. lucru care m=a determinat, ca a doua oara sa ma reintorc la ei, fara sa stau pe ganduri, chiar daca dadeam cu 3-5%mai mult decat in alte parti. jos palaria deci, raman fan MyLaptop.ro |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Executron @ 7 Nov 2008, 23:28) Relatii iesite din comun de proaste au fost cu Depozitul De calculatoare care sunt cam TZEPARI pe fata, dand produse vechi la garantie. Logic ca in cazul unui proces ar pierde, dar se bazeaza pe faptul ca pt 50-100 Euro nimeni nu intenteaza proces. +1. Mi-au tinut porcii aia laptopul timp de 2 luni doar ca sa imi dea un incarcator la schimb, lucru care dura nu mai mult de 5 minute in magazin. |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
recomand pcgarage
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
QUOTE(Jack Daniel's @ 5 Nov 2008, 22:44) Am tot vazut reclamele lor pe forum si vreau sa stiu ce parere aveti despre ei. Cine a cumparat ceva de la ei sa isi dea cu parerea. Vreau sa cumpar ceva mai costisitor si nu vreau sa imi iau vreo teapa, sa nu fie vreo firma fantoma. ![]() Multumit de PCFUN, am primit produsul ok. ![]() |
--------------------
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
sper ca ai platit cash, nu cu plastic...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 01:45 |