[SCHIMB] Rotzi Aliaj 15, Schimb Rotzi sau vand in cel ami rau caz
![]() ![]() ![]() |
[SCHIMB] Rotzi Aliaj 15, Schimb Rotzi sau vand in cel ami rau caz
eXistenZ_Tg |
![]()
|
||
![]() Membru Mijloc Amputat Group: Members Posts: 338 Joined: 29 December 07 From: Timisoara , Timis ![]() |
Attached thumbnail(s) IMGP0390.JPG ( Size: 1.44mb ) Number of downloads: 100 IMGP0390mini.JPG ( Size: 16.33k ) Number of downloads: 122 |
||
--------------------
dacia
Super Nova
2002 Eu mi-am luat Dacie , tu ti-ai luat trotuar
|
|||
mihai85 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 115 Joined: 15 September 06 From: Iasi ![]() |
Pretul?
|
--------------------
Renault
11
1986
- IASI Festina lente!!
|
|
radiozipp |
![]()
|
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
faci schimb cu 4 roti cu jante originale de solenza cele stela parca se numesc.. da-mi pm nu urmaresc thread ? incaltate de 175 / 60 / 14 ? nush cat de bune mai sunt cauciucurile.. is good year cu profil in V de iarna..
This post has been edited by radiozipp: 7 Nov 2008, 12:42 |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
- 1 Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
|
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
salut, pacat ca esti din TM ca poate faceam schimb, daca iti plac jantele mele
![]() Attached thumbnail(s) Imag016.jpg ( Size: 257.54k ) Number of downloads: 74 |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
eXistenZ_Tg |
![]()
|
![]() Membru Mijloc Amputat Group: Members Posts: 338 Joined: 29 December 07 From: Timisoara , Timis ![]() |
fiderzen si mie imi pare rau dar tu ce date poyzi sa imi dai despre jantele tale , ca eu am dat ceva date si , dupa cum am scris nu sant noi , si trebuiesc reconditzionate , adic vopsite ca s-a dus vopseaua in unele locuri , iar gumele mele mai au caneluri inca bune din cate am descifrat dar una este ciupita , chiar aia din a doua poza , tu ce potzi sa imi zici despre ale tale?
mihai85 inca nu stiu ce pretz sa cer , mai cer inca sfaturi , vreau totusi intai sa incerc sa le scimb , ca alte rotzi nu mai am decat 2 ale iei si rezerva , toate fiind de tabla , celelalte 2 sant un fel de "amanet" si trebuiesc recuperate te voi tine la curent si cu pretzul daca este cazul , daca ai idee cat sa cer sau cat oferi as fii interesat si de asta This post has been edited by eXistenZ_Tg: 7 Nov 2008, 23:28 |
--------------------
dacia
Super Nova
|
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
pai ale mele 2 trebuiesc revopsite (pe celelalte 2 le-am facut deja), sunt pe 14", Alessio, iar cauciucurile sunt pe 185 latime si sunt uzate cam 70%
altceva nu stiu ce sa iti mai zic, nu sunt strambe,sudate sau alte nebunii ![]() |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
eXistenZ_Tg |
![]()
|
Atentzie mare , m-am incurcat cu privintza la dimensiunile cauciucurilor azi m-am uitat mai bine si sant 3 rotzi de 195/50/R15 si una de 185/55/R15 sper sa nu creez confuzie si imi pare rau , rog cei ce citesc sa se conformeze si am uitat sa scriu ca jentzile sunt o copie dupa nu stiu care model de BBS , sub numele de Jovana
This post has been edited by eXistenZ_Tg: 9 Nov 2008, 22:23 |
--------------------
dacia
Super Nova
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 19:42 |