Usa spate un pic infundata, cum se poate remedia?
![]() ![]() ![]() |
Usa spate un pic infundata, cum se poate remedia?
nicuata |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 3 February 06 From: Iasi. Bucium ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Dacă n-ai bani, n-ai încredere în tine; dacă ai bani, n-ai încredere în ceilalți...
|
|||
tester |
![]()
|
![]() dacia tester ;) Group: Members Posts: 747 Joined: 22 August 07 From: iasi ![]() |
ai putea sa incerci cum ai zis...stiut fiind faptul ca tabla la logan e moale... dar daca ai pune o poza ti-am putea zice din start daca sa te chinui sa nu ... asa pe vorbe e mai greu
|
--------------------
dacia
logan
2007
- is xx xxx
|
|
nicuata |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 3 February 06 From: Iasi. Bucium ![]() |
Am reusit in cele din urma... am dat fata la usa jos. si am impins cu piciorul din interiorsi s-a dat la loc..
![]() toate bune |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005 Dacă n-ai bani, n-ai încredere în tine; dacă ai bani, n-ai încredere în ceilalți...
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
se procedeaza la fel ca la orice marca/model auto... din acest motiv topicul este gresit postat la LGN... se muta la diverse
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
yon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 2 February 08 From: slatina ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310/Supernova
1995/2003
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
150 lei si stai linistit ca merge indreptate si vopsita.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
yon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 2 February 08 From: slatina ![]() |
bobo ma-s bucura f mult ca sa scap doar cu 150 de lei , ar fi chiar minunat. nu stiu cred ca voi astepta o perioada pt ca nu am bani momentan.
![]() |
--------------------
Dacia
1310/Supernova
1995/2003
|
|
strumfy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 26 January 09 ![]() |
da toate se pot indrepta daca nu sunt infundate foarte tare sau daca nu sunt "rupte" ori prin incalzire ori prin tragere ori prin vechiul obicei cu ciocanul intr-un service bine-nteles
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 18:36 |