DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> turatie

cristi 2007
post 11 Nov 2008, 00:08
Post #1

Membru incepator

Group: Members

turatia inconstanta a motorului e din cauza motorasului pas cu pas?(se manifesta astfel:cand e rece motorul pana se incalzeste sau si dupa depinde de toanele pe care le are acul turometrului oscileaza intre 700-1400 de turatii cam asa ceva.a si am mai observat ceva dupa ce se stabilizeaza turatia uneori in mometul in care vreau sa schimb motorul da sa se opreasca adica turometrul cade pana la ultima liniuta subtire apoi isi revine fara a se opri insa).am gasit motoras pas cu pas original vdo 170 ron.e mult?se merita?stie cineva un service bun in iasi la care si-a schimbat aceasta piesa?va multumesc

--------------------
dacia solenza scala 2003/scala
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alexandrusiri
post 11 Nov 2008, 00:15
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: iasi

in iasi e un service pe splai,bosh.e mai nou si tot o data e si mai scump.dar vezi ca ti-l poti schimba si singur.exista undeva pe forum explicatii despre cum sa faci.foloseste functia de cautare cu incredere,ca au fost altii care au explicat operatiunea.inainte de toate eu zic sa cureti si senzorul de turatie.si el mai poate fi responsabil cu ce ti se intampla.si la mine facea asa si am rezolvat prin curatarea acestui senzor.bafta

This post has been edited by alexandrusiri: 11 Nov 2008, 00:17

--------------------
dacia Lodgy 1.5 dci 107 cp 2013 - IS-54-SIR
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 18:47
Forum Renault