Probleme franare, Nu revine pedaua de frana dupa ce franez
![]() ![]() ![]() |
Probleme franare, Nu revine pedaua de frana dupa ce franez
Gabi Popescu |
![]()
|
||
S L Z Group: Members Posts: 89 Joined: 15 June 07 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Solenza 1.4 MPI
2004
- PH07YIG
|
|||
johny 69 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 22 September 07 ![]() |
arcurile sunt in pompa
totusi uita-te la etrieri sau saboti sa nu care cumva sa aiba probleme ar mai putea fi o problema de care m-am lovit la dacia mea veche..... si anume ... in pompa exista niste supape care dau drumu la lichid inapoi dupa ce iei piciorul de pe frana...... pana la urma am ramas cu masina in drum cu rotile infranate asa ca mare grija This post has been edited by johny 69: 11 Nov 2008, 17:15 |
--------------------
dacia
solenza
2004
- b-00-xxx
|
|
Gabi Popescu |
![]()
|
Da... o sa o duc la mecanic sa gasesasca el buba. Ma oftic ca inainte sa schimb discurile nu facea asa. Frana tine perfect ... nu cred ca ar avea ceva pompa. Cineva zicea k e un arc care ar trebui sa impinga pedaua, pe unde e arcul ala macar asa sa ma uit si eu .
11 Nov 2008, 18:43: Inca cv sorry, nu se infraneaza rau doar k nu mai revine la pozitia initiala cu 1cm max cam asa . This post has been edited by Gabi Popescu: 11 Nov 2008, 18:43 |
--------------------
DACIA
Solenza 1.4 MPI
2004
- PH07YIG
|
|
Gabi Popescu |
![]()
|
Am rezolvat azi si problema cu pedaua, mi-a curatat un mecanic ceva pe la pompa si merge perfect acum.
|
--------------------
DACIA
Solenza 1.4 MPI
2004
- PH07YIG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 12:40 |