Se închide temporar producția la Uzina Dacia, așa-zise teorii
![]() ![]() ![]() |
Se închide temporar producția la Uzina Dacia, așa-zise teorii
catalin7070 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.208 Joined: 1 September 07 From: Alba Iulia ![]() |
|
||
--------------------
Renault, Volkswagen
10, T2
1968, 1976
- 1 - VL - 1007
|
|||
cagulaa |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 24 September 08 From: Topoloveni ![]() |
interesant
dar nu stiu cate persoane gandesc ca tine Uite poate este interesant ce am primit de la conducere( sunt angajat la Renault Mecanique Romania, pe platforma de la Mioveni) dar inainte am lucrat la sectia Mecanica Dacia. Sincer nu cred ca romanul este asa de sarac sa isi cumpere o masina second-hand ![]() 12 Nov 2008, 09:19: Sincer nu cred ca romanul este asa de BOGAT sa isi cumpere o masina second-hand , This post has been edited by cagulaa: 12 Nov 2008, 09:19 Attached File(s) ![]() |
--------------------
dacia, Renault
1310, Clio Estate Dynamique 1,5 dCi 85 CP
1997
- @%& Totul trece, dar nu totul se uita!!!
|
|
motanpaul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 601 Joined: 8 July 08 From: Timisoara ![]() |
Si la mine in Timisoara, in piata mehala e plin frate de masini second hand, is doua piete si pe afara plin de ele langa sosea. Adevaru ca vad aduse si ruginituri de dincolo.
Pai decat sa imi iau una straina ruginita, mai bine raman cu dacia.Oricum deocamdata nu am bani de masina straina.Multe frate, in piete, pe strazi numa second hand. ![]() |
--------------------
Dacia
1310 tx
1986
- tm-06-zsv
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Baaa
Cate aberatii. E simplu. Populatia lumii traieste acuma cu o oarecare frica. Si daca are banii, si daca ar avea puterea financiara pentru a suporta un credit mai scump, NU va cumpara prea usor o masina. Fie ca e Dacia, fie ca e Opel sau Ford. Ce atata agitatie si pseudo teorii si strategii. Lumea e in criza, lumea nu se arunca la cumparat masini, mai ales pe credit. Fie ca vorbim de Dacia (vanduta in .Ro sau in .Eu) sau de alte marci. Gizas...... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
e mult prea scump loganu-sandero.daca ar fi cu vreo 1000 de euro mai ieftine sigur s-ar vinde mai multe.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
cagulaa |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 24 September 08 From: Topoloveni ![]() |
ai dreptate
12 Nov 2008, 10:53: ai dreptate , dar daca stai sa te gandesti ce masina noua ai putea sa iei la banii aia( include si ceva optiuni ) parca tot loganu sau sandero(avorton) raman cea mai buna varianta. asta nu zic ca lucrez pe la ei ![]() This post has been edited by cagulaa: 12 Nov 2008, 10:53 |
--------------------
dacia, Renault
1310, Clio Estate Dynamique 1,5 dCi 85 CP
1997
- @%& Totul trece, dar nu totul se uita!!!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Voi va ascultati ba?
![]() Auzi...daca ar fi cu 1000 mai ieftin treaba ar sta altfel..mai ales in situatia de acum. Va scapa un lucru. Cine se gandeste sa ia logan, nu se gandeste totodata la coaja de 15 ani cu sigla de masina premium pe ea. Mai sunt cativa dinastia, dar la aia altele is problemele. Numa' valul de SH de cea mai joasa calitate nu este problema Daciei. Sau ati uitat ca de aproape 2 luni avem alte conditii de creditare? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.667 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Voi stiti catamai parcul de masini care asteapta cumparatori e la Mioveni? Adica cam cat de mare e stocul?
Asta pentru teoreticienii conspiratiei. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.233 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
apropo astia de la cardinal motors ploiesti, tin masinile pe CAMP !!!
dupa 2-3 ani de stationare pe campul ala, oare nu intra rugina in ele ? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
CataOlar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
@einstein: Nu, nu stiu. Cat e de mare?
This post has been edited by CataOlar: 12 Nov 2008, 11:49 |
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
Confort Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(catalin7070 @ 12 Nov 2008, 01:05) mai adaugam ceea cedeja se face .... reducere ofeta (productie) ptr a pastra pretul de vanzare productia pe stoc e mult prea costisitoare in ziua de azi .... asa ca reduc poroductia pana scapa de stocuri |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.751 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 12 Nov 2008, 11:40) Voi stiti catamai parcul de masini care asteapta cumparatori e la Mioveni? Asta nu este vina muncitorilor, ci a "marketingului" de rahat pe care il practica frantuzul ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Bhal |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 30 April 07 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
Sedan Expression + Clima 1.6 16V 2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.667 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(axabrt @ 12 Nov 2008, 12:47) apropo astia de la cardinal motors ploiesti, tin masinile pe CAMP !!! dupa 2-3 ani de stationare pe campul ala, oare nu intra rugina in ele ? Si VW crezi ca le tine in garaj cu climatizare? Tot pe camp, ori in pipera, ori in zona libera (curtici, Giurgiu, dupa caz). Insa nu stau 2-3 ani, stai linistit. Ironik, asa e, nici nu am zis ca e altfel. Insa vacanta asta e o consecinta a stocului ala de cateva mii de masini. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 12 Nov 2008, 13:22) Si VW crezi ca le tine in garaj cu climatizare? Tot pe camp, ori in pipera, ori in zona libera (curtici, Giurgiu, dupa caz). Insa nu stau 2-3 ani, stai linistit. Ironik, asa e, nici nu am zis ca e altfel. Insa vacanta asta e o consecinta a stocului ala de cateva mii de masini. la pitesti astia de la vw au un parc amenajat unde tin masinie dar tot in ploaie, frig, zapada etc. |
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
adimatis |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 20 June 07 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan abs+ 1,4
2007 "Multi oameni confunda un management prost cu destinul!" -
Kim Hubbard |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 12 Nov 2008, 12:53) Frantuzul, americanul, neamtul, englezul, iti spun sincer, de data asta l-au practicat toti (marketingul) foarte prost. La noi deja au aparut facturi prin care beneficiarul imaprte cu furnizorul cheltuielile de stocare a pieselor comandate, fabricate dar acum nedorite. Avem stocuri uriase, pentru toti producatorii. Acum 6 luni se lucra in uzinele noastre in 3 schimburi, fara sambete, duminici, etc, asta doar pentru ca "meseriasii" de la marketing de la noi impreuna cu meseariasii de la marketing de la client au zis ca e bine sa avem stocuri uriase ca piata auto e in expansiune si nu putem face fata cererilor. Acum e liniste, se lucreaza normal , in 2 schimburi, fara ore suplimentare, ba mai mult, vinerea nu se mai lucreaza deloc. |
--------------------
5461
1997
2012
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Eu nu inteleg de ce se vine cu teorii care mai de care despre marketingul dacia, pretul loganului s.a.m.d. Masini NU se mai vand deocamdata, nicaieri! Industria auto in momentul asta e praf si pulbere, poate japonezii, chinezii si coreenii sa isi mai sustina cat de cat vanzarile in Asia, fiindca celelalte doua mari piete - America de Nord si Europa - sunt in momentul asta blocate.
Ce minuni ar putea sa faca aia de la dacia in conditiile astea? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Impropriu spus ca nu se mai vand. Se vand, dar nu la fel de multe. eu nu vin cu teorii, eu iti spun ce s-a inatmplat la noi concret.
This post has been edited by dumid: 12 Nov 2008, 14:38 |
--------------------
5461
1997
2012
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(adip @ 12 Nov 2008, 14:03) Eu nu inteleg de ce se vine cu teorii care mai de care despre marketingul dacia, pretul loganului s.a.m.d. Masini NU se mai vand deocamdata, nicaieri! Industria auto in momentul asta e praf si pulbere Lasa mai industria auto, aici discutam de altceva. Pretul pieselor de schimb foarte mari in comparatie cu masini mai scumpe.This post has been edited by IRONICK: 12 Nov 2008, 14:51 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Masini se vand, asa-zisa cadere a pietei de fapt este o revenire la normalitate, nu la vanzarile aberant de mari de acum un an. Scaderea de 50% e fata de anul-record 2007, asa ca...
Productia a fost oprita pentru ca Dacia sa aibe la indemana lichiditati, sa nu mai tina stocuri. Din ianuarie incolo o sa se produca doar la comanda. Cat despre preturi... asteptati-va la scaderi generalizate, dar nu excesiv de mari. Dacia pierde teren pe piata interna, si e normal sa fie asa pana la urma, dar castiga teren puternic pe piata externa. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
IRONICK |
![]()
|
Fuck..., am incurcat posturile. In alta parte discutam de asta.
![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Aici zice ca vin reduceri si cred ca asa e. Pana la reglare sau nereglare pe astia ii paste falimentu. Eu am considerat mereu ca Dacia putea fi si mai ieftina dar atata timp cat s-a vandut... Acum stau la cotitura si astept. Intre timp ingras contul de economii.
|
--------------------
------
------
------
|
|
danydan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 15 August 06 ![]() |
Stai pe faza si asteapta la copca, da' sa fii cu ochii'n patru.
Ca toata piata din RO colcaie de oferte mincinoase si inselatoare. Valabil pt toate marcile. Poate un faliment-doua i-o mai educa putin... |
--------------------
Skoda Octavia
Dacia Sandero
Ro
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
am retinut un paragraf
"Reducerile au inceput deja. La Sibiu, cel mai mare dealer local, Dacia Emilian vinde Dacia cu 5000 de euro cu tot cu TVA. "Practic, de la noi poate fi cumparata acum o Dacia Logan noua la un pret de 5.000 de euro, cu tot cu TVA si cu aerul conditionat inclus" Avand in vedere ca un logan 2005 cu 30.000 de km putea fi cumparat acum jumate de an la 5.000 euro... chiar ma intreb ce pret o avea acum. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Ca vinde dacia 500.000 de masini pe an ca vinde 50.000 tot n-o sa avem de castigat.
Eu nu-i inteleg pe aia care atunci cand spun "dacia e in criza" au asa o temere pentru binele propriu.Care e problema mea ca e dacia in criza? Ei sufera de pe urma dorintei de-a castiga cat mai mult."sufera" in ghilimele ca ei nu sufera deloc.De suferit au muncitori disponibilizati, si cei care depind de ei. Constructorii si tot alaiul de firme care depind de ei au dat dovada de o inconstienta maxima, si acum au de tras pentru asta.Si asta din cauza obsesiei pentru bani.Asta arata ca n-au nici cea mai mica preocupare pentru ce isi doresc clientii.Ci incearca sa impacheteze ceva foarte convenabil pentru ei in ambalaje care ne fac sa credem ca luam ce ne dorim. Si in ultimii ani s-au preocupat doar sa vanda cat mai mult...cat mai repede posibil cat mai convenabil pentru ei.Au cautat cu disperare sa faca noi fabrici, sa aibe cat mai multe avantaje din partea statului, sa plateasca cat mai putin forta de munca. This post has been edited by Arhimede: 12 Nov 2008, 16:15 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 00:24 |