tenisi vs adidasi vs bit-uri
![]() ![]() ![]() |
tenisi vs adidasi vs bit-uri
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.973 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
daca nu te intereseaza asa tare de ce deschizi topic?.. si nu sunt adidasiiii.. sunt pantofi sport, diferite marci, intre care si adidas..
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Semit stai linistit, axabrt a vrut doar sa ne spuna ca nu-i miros picioarele
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Ce sunt acelea bit-uri?
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
http://en.wikipedia.org/wiki/Bit
QUOTE A bit is a binary digit, taking a value of either 0 or 1. Binary digits are a basic unit of information storage and communication in digital computing and digital information theory. Information theory also often uses the natural digit, called either a nit or a nat. Quantum computing also uses qubits, a single piece of information with a probability of being true. un bit, doua bituri. ![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Bit(z)i
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
xcss |
![]()
|
QUOTE(Stefan @ 13 Nov 2008, 20:20) Si eu cum ma incalt cu ele/ei? ![]() |
--------------------
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Cum poti
![]() ![]() http://www.bitdistribution.ro/ This post has been edited by ady77: 13 Nov 2008, 20:34 |
--------------------
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
xcss |
![]()
|
Ce rau e sa traiesti la tara...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Stefan |
![]()
|
Pai si la oras tot cu dejtu' ma-ncalt, stai linistit.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
xcss |
![]()
|
De mine vorbeam... ca n-am auzit de bit-urile lu' peste...
![]() Multzam, ady... M-am desteptat... This post has been edited by xcss: 13 Nov 2008, 20:46 |
--------------------
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
tenisi vs adidasi vs bit-uri vs bashchetzi
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Prefer bocancii cu bombeu din otel.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Tenisi sau bascheti, Converse sau PF Flyers.
|
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
prefer pantofii sport Adidas, pentru comoditate si 'fiabilitate'. Bit-urile nu-si merita banii, parerea mea, iar tenisi nu suport sa port
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Io is mai batarn si nici dupa ce m-am uitat pe site-ul ala n-am priceput
![]() Ce is bit-urile astea? O firma producatoare sau un model de mergatori? Multam! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Eo o firma care produce langa Timisoara.
Eu personal ii recomand daca se gasesc pe la voi. De cand exista firma (vreo 6-7 ani) in fiecare an am luat cate 2 perechi de biti si am fost dezamagit de una singura. Sunt comozi, durabili, "fara intretinere", arata atractiv dar nu sar in ochi (OK, asta-i chestiune de gusturi), practici. Nu sunt ieftini, totusi... This post has been edited by IsNa: 14 Nov 2008, 13:25 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Si eu prefer Biturile !
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Aha! Deci o firma e... Multam!
LE: am dat acu' pe <produse toamna iarna> si mi-a zis "IN CURAND!" !!! ![]() This post has been edited by koldun: 14 Nov 2008, 13:44 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Mie astia BIT mi se par extrem de urati. Urati cu craci... or fi ei rezistenti, dar nu merita.
Tenisii sunt naspa pt ca miroase suspect cauciucul ala din care e facuta talpa. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papã ulei. |
|
argon |
![]()
|
ii porti la gat?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Adevarul e ca topicurile sunt mult prea serioase, si mult prea putine.Era nevoie de unu' (macar) neimportant.
De la tampoane la creme pe hemoroizi...toate pe cafenea. This post has been edited by Arhimede: 15 Nov 2008, 01:09 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bit-i sunt foarte grei. Nu punem si un Vs Converse (pentru emoizi)?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 05:51 |