Tija acceleleratie, Se gaseste?
![]() ![]() ![]() |
Tija acceleleratie, Se gaseste?
Altis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|||
MariusWsW |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 9 May 04 ![]() |
Nu-i mai usor sa o confectionezi tu sau mai bine sa o lipesti cu poxipol sau picatura?De facut o faci dintr-o sarma,ceva mai groasa,sau...dar ma indoiesc sa o gasesti separat.Iar ca sa cumperi tot corpul,te satura de vreo 4mil.Asa ca mai bine pui mintea la contributie...apropo,incearca sa iei tija si sa mergi la dezmembrari pe la Mihai Bravu si cauta tija de la cutia de viteza de golf 2.Sunt absolut asemanatoare.Eu am rupt una daia si am inlocuit-o si sunt foarte,foarte asemanatoare si e si ieftina.Merita sa incerci.Vezi ca sunt de diferite marimi,si sunt 6 la numar,ia-o pe cea care ti se potriveste.
|
-------------------- Omului ii trebuie 1 an sa invete sa vorbeasca si o viata sa invete sa taca...
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am reusit sa o gasesc...200k in targ, piesa de origine "made in france"..mama lor de jegosi...un bat ordinar de plastic...
M-am gandis sa improvizez...dar, de asta am renuntat la break, nu mai vreau patent si sarma de balot, |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Aladin2 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 4 December 05 From: Bucuresti-Romania ![]() |
Cumpara-l pe cel din targ.
explica-mi si mie cum ai reusit sa il rupi.. ca am schimbat si curatat corpuri clapeta fara numar si nu am reusit sa rup nici unul ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Rapsodie
- SECRET
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Altis |
![]()
|
Asa cum am spus mai sus, am gasit...
![]() Se rupsese bila aceea scobita, practic ii zburase buza si nu mai statea pe triunghiul acela pe care vine cablul... Fara numar, hmmmm esti mecanic auto ?!?!? |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 13:34 |