Incercare de postare la ''Bursa'' esuata
![]() ![]() ![]() |
Incercare de postare la ''Bursa'' esuata
Djbobo |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 14 November 08 ![]() |
|
||
--------------------
opel
vectra
2005
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
RENO.ro nu e bazar si nici autovit. Tu ai 0 posturi, te-ai joinuit la 5PM si vrei sa faci topic la Bursa?
Sincer sa fiu sper ca unul dintre admini sa fi instituit un prag de vechime de la care sa poti posta acolo. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
hai sa iti raspund eu ca r19 mai are putin si te bate:)))
se scrie cu litere mari [VAND] nu [Vand] sau [vand] |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Djbobo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 14 November 08 ![]() |
Am vrut sa public acest anunt pe forumul Reno ptr ca vreau sa-mi schimb masina cu un Laguna II, nicidecum nu sunt bisnitar de masini asa cum se insinueaza, iar masina pe care o detin este proprietatea mea de un an, unic proprietar.
Asa ca inainte sa sariti pe cineva ar fi bine sa vedeti despre ce e vorba mai intai, iar in regulament nu e specificat nicaieri ca trebuie sa ai n posturi ca sa postezi un anunt la bursa. sorin1983, multumesc de raspuns. Am reusit sa finalizez anuntul. This post has been edited by Djbobo: 14 Nov 2008, 17:43 |
--------------------
opel
vectra
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 07:21 |