Inlocuire bord, electrician auto
![]() ![]() ![]() |
Inlocuire bord, electrician auto
alin_xyk |
![]()
|
||
![]() membru ambitios Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 08 ![]() |
Attached thumbnail(s) 10012006003po2.jpg ( Size: 17.46k ) Number of downloads: 685 |
||
--------------------
dacia
1310 berlina
1985
- OT-01-XYK
|
|||
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Ala-i bord SCOICA toata ziua , nu CN ...
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
alin_xyk |
![]()
|
Imi cer scuze daca am gresit. Asa mi-a zis cineva. Inseamna ca a stiut mai mult ca mine..
|
--------------------
dacia
1310 berlina
1985
- OT-01-XYK
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
cel mai simplu, urmareste traseele de pe bord si notezi firele. cand schimbi bordul, urmaresti si la ala traseele si vei descoperi legaturile. crede-ma nu-i asa dificil. si eu am facut operatiunea asta, nu e f dificila, trebuie doar putina atentie
|
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
alin_xyk |
![]()
|
Mi-e cam teama sa ma bag. E cineva care a mai facut si care ma poate ajuta?
|
--------------------
dacia
1310 berlina
1985
- OT-01-XYK
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
mai... n-ai de e sa-ti fie teama
uite, e f simplu dai bordul jos, ma refer la ceasuri, ca de alea zici, nu? ai iei prima lamela contact, le citesti de la stg->dr. vi vezi exact unde duce cablajul. la becuri, sonde. > si notezi. 1 -> + bec presiune, 2 -> + indicator benzina, si tot asa... si faci un tabel alaturi iei bordul celalallt si faci la fel. apoi in tabel compari. contactul 1 de la bordul vechi este contactul 5 de pe bordul nou. si apoi muti firele unul cate unul cu tabelul in fata. la remat poti sa ceri sa-ti dea instalatia cu mufle. fie toata fie sa ti-o taie dintr-o masina. sa iei cu firele cat mai lungi. este o operatiune simpla dar care necesita putina atentie. si eu am facut o singura data operatiunea si a iesit o sa ma uit in carte sa vad exact care cum sunt mufele ce fire sunt de la ce si pun poza aici... atasez si tabelul facut de mune daca-l mai gasesc This post has been edited by tzepesch: 17 Nov 2008, 10:57 |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
alin_xyk |
![]()
|
Foarte tare. Multam.
|
--------------------
dacia
1310 berlina
1985
- OT-01-XYK
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ce are in plus bordul ala fata de actualul? Daca nu pui CN nu are rost bataia de cap.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
alin_xyk |
![]()
|
Turometru plus un design mai frumos.
|
--------------------
dacia
1310 berlina
1985
- OT-01-XYK
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
La CN aveai si caldura..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
alin_xyk |
![]()
|
Stiu, ai dreptate. Mai e pana la bord din ala...
17 Nov 2008, 12:41: Dacia pe care era bordul asta avea 2 sonde pe chiulasa, iar a mea are doar una. O sa schimb eu chiulasele intre ele, dar ceva mai arziu, cand voi avea timp si chef. Pentru ce sunt sondele alea doua? This post has been edited by alin_xyk: 17 Nov 2008, 11:41 |
--------------------
dacia
1310 berlina
1985
- OT-01-XYK
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
sonda de temperatura de bec si aia care si indica valoarea temperaturii.
Nu trebuie sa schimbi chiulasa pt asta, ci doar capacul cu cele 2 sonde, mai exact sa faci rost de un capac cu 2 gauri si sa mai cumperi o sonda pt indicator (ca aia pt bec o ai deja) |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
raoul2212 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 16 November 08 ![]() |
ma poate ajuta pe mn cineva cu o idee am o dacie si imi e crapat bordu putin nu tare si bordu nu e negru la inceput am vrut sa il fac alb lam fc alb da nu imi place so crapat vopseaua pe el si as vrea sa il imbrac in ceva si nush in ce si cum ?
|
--------------------
dacia
1310
1986
- tm 06 vlt
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
alin_xyk |
![]()
|
Noul bord are si un dispozitiv pentru temporizarea stergatoarelor. Ca sa-l pot folosi, trebuie sa iau si motorul de la stergatoare de la cealalta masina? (de la masina pe care a fost pus bordul)
|
--------------------
dacia
1310 berlina
1985
- OT-01-XYK
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nu, trebuie doar sa iei cablajul dintre motor, maneta si temporizator. Sau sa ti-l faci tu
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
alin_xyk |
![]()
|
Inca o intrebare... La noul bord, cand e un anumit nivel in rezervor, trebuie sa se aprinda "dusmanul". Urmarind circuitul becului, am observat ca semnalul trebuie sa vina de la sonda. Intrebare: trebuie sa-mi iau alta sonda, sau pot face cumva sa se aprinda becul cand e nivel scazut de benzina in rezervor?
|
--------------------
dacia
1310 berlina
1985
- OT-01-XYK
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
iti trebuie sonda cu 2 fire....
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
pcostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 627 Joined: 5 February 08 From: Resita,CS ![]() |
...si mai tragi un fir de la sonda(daca nu ai in instalatie) pana la bord la pic. 9 de la mufa cu 9 picioare.
Bafta! |
--------------------
dacia
1300
-cs
- -------
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
alin_xyk |
![]()
|
Inca ceva... Pot calibra cumva vitezometrul? Imi arata cu vreo 30 km/h in minus.
|
--------------------
dacia
1310 berlina
1985
- OT-01-XYK
|
|
pcostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 627 Joined: 5 February 08 From: Resita,CS ![]() |
vezi sa nu iti indice MILE pe ora(aprox 20 km mai putin)
Bafta! |
--------------------
dacia
1300
-cs
- -------
|
|
alin_xyk |
![]()
|
Pai si nu pot face cumva sa-l reglez?
|
--------------------
dacia
1310 berlina
1985
- OT-01-XYK
|
|
pcostica |
![]()
|
nu stiu daca merge din ceas! o solutie ar fi schimbarea melcului si a pinionului din cutie.
Bafta! This post has been edited by pcostica: 29 Nov 2008, 08:07 |
--------------------
dacia
1300
-cs
- -------
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
salut,
as dori sa schimb bordul de tip scoica cu CN. Sa ziceam ca as avea de unde sa il iau, sper sa fie si complet. Trebuie sa am si fire specifice bordului CN? stiti pe cineva care a mai facut, stie sa schimbe? nu am spatiu si nici cunostintele necesare pentru a face eu inlocuirea multumesc, |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
iulica89 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.265 Joined: 6 August 08 ![]() |
Pentru a'ti usura substantial munca cumpara'l cu tot cu instalatie electrica, aeroterma(altfel e fix pix), capsule vacuumatice, instalatia de alimentare apa calorifer, robinet, teava dintre stilpi, mi se pare ca si ceva pe la coloana de directie, carapace volan de CN... cam atit.
PS:trebuie sa scoti caloriferul cel lung, sudezi niste table la aeroterma(sau si mai bine pop-nituri), acoperi locasul pe unde tragea vechea aeroterma. Ideea e sa'l desfaci tu si sa vezi cum sta treaba, iei toate clipsurile, suruburi... Si poze la greu unde crezi ca ai avea dificultati. |
--------------------
Dacia
1310
1989 MLS
- PH 10 SIA Iulian
|
|
oantză |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 304 Joined: 21 November 10 From: bucuresti ![]() |
eu am montat 3 buc....ansamblu de stergatoare trebuie schimbat in rest silicon,flex,pop nituri si chef de munca...si puna orientare la fata locului
|
--------------------
renault
megane 2
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:54 |