Asa-zis concurs cu premii, Atentie sa nu va pacaliti
![]() ![]() ![]() |
Asa-zis concurs cu premii, Atentie sa nu va pacaliti
apunake |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) fluturas_1_2.JPG ( Size: 257.27k ) Number of downloads: 141 fluturas_2_2.JPG ( Size: 258.89k ) Number of downloads: 104 |
||
-------------------- |
|||
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
parerea mea e ca nu e ilegala! pt ca nu te obliga nimeni sa nu citesti ce primesti si nici sa suni
![]() |
--------------------
DACIA
BREAK 1988
- B 17 CFZ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
pai dupa mine suni daca ai trei imagini identice; nu ai , nu suni!
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai mai mult ca sigur sunt identice.
Asa si la plicurile alea rosii de la Readers Digest. Scria sa razuiesti undeva si daca ai o stea ai nustiuce, la doua stele mai mult, la trei stele si mai mult. Evident ca toate aveau trei stele. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Trebuia sa lasi si numele firmei sa vedem ce si cum, sa sapam.
Eu nu trimit SMS, la Anitra ![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Dar de emisiunile alea in care vreo fatuca te tot indeamna sa suni si sa spui cate patrulatere vezi in magine ce zici? Alea nu-s tot asa? Dar foarte bine. Nu te duce capul si crezi ca poti castiga asa de usor, plateste tata. Romanul nu se invata cu una cu doua si pana nu da cu capul de pragul de sus nu se lecuieste. Dovada: toate jocurile pirmidale care s-au bucurat de un succes enorm. Nici dupa ce a iesi un scandal lumea nu s-a lecuit de microbul banului castigat usor in mod miraculos.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
hehehehe mor ca nu am bani sa deschid si eu asa afecere... ca romanii e prosti
![]() |
--------------------
DACIA
BREAK 1988
- B 17 CFZ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(costi @ 2 Feb 2005, 15:48) Eu am primit doua - amindoua au imagini identice. Pe taloane scrie: cistig in valoare de 2 milioane. Daca citesti mai atent scrie: 2 milionane - valoarea unor cursuri de limba engleza. Numar total premii de 2 millioane: 50.000 (!!!!!!!). Se vede treaba ca astia deschid o universitate de limba engleza!- La noi la medicina sunt de 10 ori mai putini studenti in toti anii!!! This post has been edited by bflorian: 2 Feb 2005, 16:02 |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu mi se pare nimic illegal. Chestia cu "you may already be a winner!" e o chestie de cind lumea si nu e inventie romaneasca. Daca nu stii sa citesti sau nu stii ca numerele cu 0900 au tarif special atunci spaga ta. Cineva trebuie sa traiasca si din banii nerozilor.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
DACIA-Wrc |
![]()
|
Unregistered ![]() |
dapoi si daca vrei sa-ti comanzi un logo sau un ring ton de la tv platesti 2$+tva
da scrie doi dolari in litere |
-------------------- |
|
Lucian123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(BH07ATX @ 2 Feb 2005, 22:27) Nu mi se pare nimic illegal. Chestia cu "you may already be a winner!" e o chestie de cind lumea si nu e inventie romaneasca. Daca nu stii sa citesti sau nu stii ca numerele cu 0900 au tarif special atunci spaga ta. Cineva trebuie sa traiasca si din banii nerozilor. Exact. Prost e ala care da nu ala care cere. |
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|
DACIA-Wrc |
![]()
|
Unregistered ![]() |
nu te obliga nimeni sa cumperi nimica , sa suni sau sa te duci undeva
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 06:26 |