Expresoare cafea
![]() ![]() ![]() |
Expresoare cafea
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.978 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
facea cafeaua buna, si in principiu o poti face foarte tare daca vrei (sau daca esti neatent)
Presiunea, eu zic ca e totusi mica la ce am eu (o pocnitoare delonghi de ~200lei) dar de facut cafeaua, o face repede. Mie (ca nebautor de cafea decat ocazional, si alea de dozator de prin politehnica) mi se pare la fel de buna. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Presiune nu mai mica de 15 bari
Cu cafea buna, da. Eu am d-asta 73364_1195469709.jpg Face si din cafea si din monodoze de 7gr Succese! This post has been edited by koldun: 21 Nov 2008, 16:08 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
koldun |
![]()
|
Da' despre ce vase zici?
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Iar se plictiseste axabrt
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.978 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
ala in care fierbe apa. Mi-am bagat ochii pe acolo si parca era din Al
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
koldun |
![]()
|
Io inca nu l-am desfacut pe al meu sa vad de ce merge. Nu stiu daca are un alt vas inauntru. Are unul lateral de plastic in care se pune apa si printr-un mustiuc pleaca undeva inauntru. Acolo, nu mai stiu ce face. Da mi se pare improbabil sa mai fie un alt vas inauntru. Cred ca e o serpentina...
![]() Succese! |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
are un vas metalic, filetul pare ceva aluminiu, dar nu cred ca e. (probabil e ceva gen zamak (are ceva aluminiu dar putin).. oricum de cand in industria alimentara nu se mai foloseste aluminiu?.. adica si eu ma feresc de o tigaie de aluminiu, dar o bere la doza? folia de aluminiu cu care unii gatesc (sau acopera diverse mancarui)?..
Posibil sa fie ceva fonta alba cu granulatie mica Stiu ca e toxica, dar absolut orice poate fi toxic in cantitatile suficiente.. This post has been edited by Asi: 21 Nov 2008, 18:33 |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Nu stiu ce in interiorul lui. Cafeaua iese la fel ca la local, logic, ca doar de aia e expresor
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
In mai multe din tari din vest Al este prohibit pt uz casnic (incepand de la tacamuri si terminand cu tabla de aluminu pt acoperisul casei) de peste 5 ani. Cred ca suntem sigura tara din UE unde se mai vand calorifere din Al. Chiar se cofinanteaza prin programe financiare inlocuirea diferitelor elemente din aluminu din structura locuintei. A se vedea avalansa de ferestre secondhand termopane cu tamplarie de aluminiu...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
koldun |
![]() ![]()
|
E vreuna din acele tari din vest care nu mai foloseste Al bla, bla... dar a eliminat si berea la cutie de Al (uz alimentar)?
Multumesc. This post has been edited by koldun: 21 Nov 2008, 20:52 |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
e pe naiba...si sucuri si bere...grupa mare..la ferestre se renunta din cu totul alte motive, conductivitate termica....iar la restul produselor din aluminiu nu am auzit asa ceva pana acum, un link oficial in acest sens ar fi util.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.391 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Dozele din aluminiu sunt lacuite la interior, lichidul nu atinge metalul. Daca o tai se vede ca nu e oxidata.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
Ma refeream la obiectele de uz casnic, adica la cele pe care se presupune ca le pastrezi o perioada indelungata de timp in casa, si, implicit iti expui organismul la composii chimici dezvoltati de aluminiu in timp.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Caloriferele sunt vopsite, nu e expus aluminiu, cel putin in germania aveau mai peste tot, si nu aveau de gand sa renunte prea curand la ele..si la noi sunt considerate de 'lux', sunt cele mai bune, dar costa mult.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:03 |