tv tuner
![]() ![]() ![]() |
tv tuner
Ov |
![]() ![]()
|
||
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|||
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
eu am un tuner intern jetway
![]() de ce vrei extern? cred ca merge destul de bine si de pe intern |
--------------------
DACIA
BREAK 1988
- B 17 CFZ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
|
|
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
a si inca ceva! cred ca o sa ai parte de un conflict daca incerci cu 2 interne... plus ca nu cred ca ai putea sa deschizi 2 aplicatii odata
![]() |
--------------------
DACIA
BREAK 1988
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
o avea tuner-ul tau si radio, dar pun pariu ca nu merge in acelasi timp cu tv-ul
![]() Conflict cu 2 interne, .... posibil, d'asta vreau extern. Ar putea totusi sa mearga cu 2 interne, dar cu chipset-uri diferite (unu are deja bt878a si celalalt sa pun eventual cu un conexant) |
--------------------
Dacia
1300
|
|
SOR |
![]()
|
nu trebuie sa pui pariu pt ca iti zic eu ca nu merg simultan
![]() dar ce zici? 2 aplicatii merg simultan?(de la 2 tunere diferite) |
--------------------
DACIA
BREAK 1988
|
|
Ov |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Ov, da de ce nu inregistrezi posturile de pe net direct? Sau e vre-un radio dintr-asta mai obscur care nu emite pe net?
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
De mers doua merg doar in cazul in care au cipuri diferite. Majoitatea sunt bt878, bt878a, bt878b chiar daca scrie conexant au philips pe cip. Tre sa gasesti unul ceva mai scump si de o marca mai rasarita. Eu pana acum din 6 tv-tunere cat am plimbat prin pc toate erau bt878x. Mai trebuie sa aiba si softul total diferit sau capabil sa fac diferenta intre cele doua placi.
|
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
Ov |
![]()
|
tunerul existent are un bt878 (nu stiu daca simplu sau a, cred ca a)
ca alte chip-uri gasesc in oferta asa: Philips SAA7134HL, Conexant CX23881 si Conexant CX23882. pt captura TV nu este folosita aplicatia tuner-ului, ci o aplicatie proprietara (nu e facuta de mine) P.S. este exclusa inregistrarea de pe net (hint: unele posturi nici nu emit pe net) This post has been edited by Ov: 2 Feb 2005, 17:33 |
--------------------
Dacia
1300
|
|
BX_master |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 27 July 03 From: Lyon-FR ![]() |
Da' pe cine inregistrezi tu tata cu atita ardoare? De curiozitate intreb, ca credeam ca ne-au (ne-ati) lasat in pace dupa 1989...No offense!
![]() |
-------------------- We tried to assemble a useful collection of tips and ideas to help our fellow Citroënthusiasts to get the most out of their cars while keeping the dreaded repair costs at bay.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 18:12 |