Evo X vs WRX STi 2008, (tampit e Plato ala)
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo X vs WRX STi 2008, (tampit e Plato ala)
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
exista asigurare pentru masinile lovite de moderatorii dementi?
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
That was f**** close!
![]() Sugaru ![]() ![]() ![]() |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cand o sa stiti sa pilotati macar pe sfert cat el..atunci merita sa il caracterizati in fel si chip...
asta arata ca accidentele se pot intampla si daca esti sofer normal si daca esti pilot de turisme sau fost pilot de monoposturi etc etc etc....... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Bogdy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 4 December 03 From: Cluj N ![]() |
la limita faza.cred ca nici el nu se astepta sa scape de accident.Oricum Plato e foarte bun ,mult mai bun decat Tiff
|
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
1998/2002 astept comentarii
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Bun la ce?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu urasc emisiunea 5th gear si prezentatorii ei penibili, dar ca si piloti oamenii sunt mult peste noi, nu inteleg de ce ne obosim sa-i criticam asa aspru ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu n-am criticat pe nimeni si prefer ca showul sa fie pe circuit, nu in studio
![]() Eu n-am inteles de ce unul e mai bun ca celalalt, pe ce criteriu? |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
N-am zis de tine, era o generalizare. Romanul, printre multe altele, s-a nascut si pilot...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ThunderRa |
![]()
|
![]() posesor posedat Group: Members Posts: 412 Joined: 8 April 05 From: Piatra Neamt ![]() |
Eu unul sunt fan al emisiunilor englezesti cu masini si am ajuns la concluzia ca Plato e celebrul Stig
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2008 - Lux Privilege 1.6 16v
- NT-23-DAC Dacia MCV Laureat 1.6 16v recolta 2007
http://radunastasa.com |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
din taste toti se dau viteji ... dar pe sosea... as vrea sa va vad pastia care carcotiti de cei doi din filmulet daca puteti sa face-ti macar jumatate de circuit cum l-au facut ei fara sa luati toate gardurile de protectie pe botul masinii.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Da' io chiar nu-nteleg cu cine va certati !? Cine dracu' i-a criticat p-aia?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Marty
Stai flexat. Ai si tu probleme cu relantiul?? Asa e BeciAcustic. E mai special el asa. Are o lume a lui unde treburile se percep si se inteleg ... altfel. Mai avem cativa de genu pe aici...mai nou. Primu' care imi vine in minte ar fi soulraven. Sincer, nu stiu de unde apar astia. This post has been edited by driverx: 4 Dec 2008, 08:34 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Si eu daca as avea toate masinile alea pe mana, as putea la un moment dat sa ma dau in spectacol... asa cred eu, din spatele tastelor...
Totusi imparatii giumbuslucurilor pe 4 roti raman cei din autotest. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Bogdy |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Raportat la ce? Cariera, competitii castigate, diferenta de timp pe turul de circuit? Sau doar e doar asa, o parere personala pur subiectiva?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Bogdy |
![]()
|
La competitii nu-i putem compara pentru ca sunt din perioade diferite.nu sunt un impatimit al emisiunii dar din cate curse au facut impreuna plato a cam demonstrat ca se descurca mai bine,chiar daca nu are masina cea mai buna.tiff mi se pare cam arogant,tot timpul isi aroga statutul de cel mai bun,nu ca nu ar fi un pilot foarte bun(as fi foarte multumit sa stiu conduce cel putin pe jumatate cum stie el) dar uneori modestia nu strica.
Oricum nu sunt un fan al niciunuia dintre ei deci nu ma prea intereseaza sa fac o diferentiere concreta intre ei. |
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:31 |