solenza
![]() ![]() ![]() |
solenza
abc |
![]()
|
||
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
solenza
scala
2003
|
|||
Katoxy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 14 September 07 ![]() |
Nu te baga tu in ea parerea mea, dute la un service. Sunt ciudate chestiile astea , daaca nu te pricepi .
|
--------------------
Renault Laguna II
Hatchback
2002
- HD-10-GGE
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
mersi de sfat omu' ...auzisem ca solenza se deschide foarte usor ...si de asta ..as vrea incuietorile schimbate sa am alta cheie
|
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
salut
pentru deschiderea portbagajului eu am folosit un motoras de la o inchidere centralizata pe care il actionez de la sofer numai atunci cind vreau sa deschid portbagajul...de mentionat ca mai am si acea incuietoare la capota portbagaj dar de atunci de cind mi-am pus acel motoras nu am mai bagat cheia in incuietoare bafta |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(abc @ 28 Nov 2008, 09:42) salut sunt nou pe aici ,mi-am cumparat si eu o scala acum o luna de zile sh ..sunt cam paralel cu anumite chestii .. ![]() 1. AICI este topicul de PIESE auto , nu de probleme tehnice ! 2. problema ta este ca ai pierdut siguranta de la butucul hayon-ului , deci mergi sa cumperi una de prin targ sau de la o reprezentanta de piese DACIA , eventual o comanzi . 3. mergi cu masina dupa ce ai rezolvat problema asta si-ti instalezi deschidere hayon din masina , fie ca apelezi la o functie a alarmei auto , fie ca-ti va instala electricianul un buton la bord pt deschiderea portbagajului , cu ajutorul unui actuator . 4. tu decizi daca vei mai foloosi cheia pt butuc sau nu , dar nu uita ca iarna ingheata toate , si butucuri si actuatoare ! 5. decat sa te apuci sa-ti schimbi toate cheile si sa reprogramezi antidemarorul si restul , mai bine schimbi alarma si rezolvi problema . Degeaba iti deschide masina , daca nu dezactiveaza alarma , altfel degeaba schimbi cheile , ca , daca e sa ti-o sparca parge un geam si tot te-a rezolvat ... QUOTE(Katoxy @ 28 Nov 2008, 09:52) Nu te baga tu in ea parerea mea, dute la un service. Sunt ciudate chestiile astea , daaca nu te pricepi . Da , ciudate rau ! ![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
abc |
![]()
|
marius nu am pierdut siguranta ..doar ca se misca in draci..eu ma refeream sa numai folosesc aceeasi cheie si la contact si la deschidere ...cat costa un kit pentru portbagaj cu actuator ?
si ca sa numai deschid alt topic sa imi sariti la gat...de unde pot face si eu de o masca pentru solenza ca vreau sa ii scot emblema sa fie masca simpla ? .. This post has been edited by abc: 30 Nov 2008, 20:28 |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
inamicu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 20 August 08 ![]() |
apropo de acest topic eu nu am inteles ceva...am o solenza cu inchidere centralizata si cheia o folosesc doar la portbagaj si la rezervor intrebare mea e cum se poate face ca portbagaju sa se deschida dintru buton pus eventual ulterior in bord sau sa foe deschis de pe cheie atata timp cat cheia deschide doar portierele...sincer rec habar nam cum da as vrea s aimi explice cineva daca vrea multumesc
|
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
Parsifal87 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 9 November 08 ![]() |
de cat sa dai bani pe un kit cu actuator nu mai degraba iti faci o cheie in oras cu care poti deschide doar busonul de benzina si portbagajul ca alea nu citewsc cipul doar.si iesi muuuuuult mai ieftin pt ca cheia aia nu se strica niciodata in com paratie cu actuatorul
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima
|
|
inamicu |
![]()
|
intradevar aici ai dreptate chiar nu mam gandit la asta ms..na nu prea ma pricep la astea
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
Parsifal87 |
![]()
|
nici eu dar chestia asta am culeso tot de pe forum oricum este cu placere daca ti-am fost de ajutor.eu asa am de ghand sa fac ca m-am plctisit sa tot opresc motorul cand vreau sa deschid portbagajul.bafta!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima
|
|
inamicu |
![]()
|
exact asta e cea mai naspa faza ca tot timpu tre sa opresti motoru ca sa il deschizi chiar am sa fac chestia asta cat de curand e si ieftina si utila in acelasi timp bft
|
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
Parsifal87 |
![]()
|
ma bucur ca ti-am putut fi de folos si multa bafta in continuare!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima
|
|
inamicu |
![]()
|
as mai avea o intrebare pt u...am mai intrebat chestia asta pe forum ...as vera sa pun pe grila din fata acolo unde era sigla...o dunga de aia cu leduri..nushc um se numeste exact as vera sa stiuc am cat ajunge o chiestie de aia...cu tot cu montaj eventual
|
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
Parsifal87 |
![]()
|
pai acolo nu stiu cat de legal este daca o pui
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima
|
|
inamicu |
![]()
|
aha ms..cat privesc pb cu gaborii tata e gabor la circulatie
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
Parsifal87 |
![]()
|
in privinta asta ai dreptate dar gandestet ca daca pleci din localitate nu mai e valabila faza ca "tata e gabor la circulatie".daca masina e doar ca sa ai ce plimba prin oras e ok daca nu gandeste pentru atunci cand pleci in aafara orasului sa ii pui8 un fel de intrerupatoe sa asa ceva.bafta!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
si daca e gabor crezi ca iti poti face de cap ?
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Parsifal87 |
![]()
|
oricum o mica sansa exista sa se strice si de cele maimulte ori din vina umana dar oricum se poate strica pe cand o cheie ar trebui sa o rupi in butuc si odata ce ai rupto sa dus naibii butucu
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima
|
|
abc |
![]()
|
inamicu ..eu de ce crezi ca am deschis topicul ..mda ...nu e acelasi lucru pe care l-am scris si eu mai sus ? ...ca sa schimb doar butucul la portbagaj trebuie si la usa ? ..
This post has been edited by abc: 1 Dec 2008, 11:23 |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
optikl |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 11 May 08 ![]() |
sall fratilor..de curand am faqt un accident in partea din fata la slz mea:X:X;))..si nush cam cat m-ar costa piesele..dak ma puteti ajuta si pe mine cu niste preturi..are asa:
-capota -aripa dreapta -faruri cu semnalizari -bara d jos -grila de la radiator q sigla |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
abc |
![]()
|
QUOTE(optikl @ 29 Dec 2008, 09:46) sall fratilor..de curand am faqt un accident in partea din fata la slz mea:X:X;))..si nush cam cat m-ar costa piesele..dak ma puteti ajuta si pe mine cu niste preturi..are asa: -capota -aripa dreapta -faruri cu semnalizari -bara d jos -grila de la radiator q sigla mai mai ,dubios avatarul tau ![]() ![]() http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...0&hl=radu+sibiu si ii ceri ce vrei dumneata ... This post has been edited by abc: 29 Dec 2008, 10:28 |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 16:28 |