Are 5 ani si conduce, Cu PickUp-ul lui tata la 5 ani
![]() ![]() ![]() ![]() |
Are 5 ani si conduce, Cu PickUp-ul lui tata la 5 ani
EinarN |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 656 Joined: 17 October 08 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
SebyAvrig |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 351 Joined: 28 October 07 ![]() |
doamne...
|
--------------------
VW
Golf
1993 GT 1.8 Prietenii imi bat in geam.Nu-i aud…am termopan
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Totusi poarta centura copilul ala...
|
--------------------
------
------
------
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Wow au si americanii masini diesel? Credeam ca numai V8 8.0 Litre au
![]() Nu ma impresioneaza... DACA AVEA CUTIE MANUALA era de remarcat.. Dar asa e ca o masina d-aia de ne dadeam cand erau mici cu ea pe curent... |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Acum na, hai sa ii omoram pe toti care isi lasa copii sa conduca, pe toti cei care isi iau copii la vanatoare si ii lasa sa traga cu arma. Prima amintire la volan, confirmata de tata, o am de la 3 ani. O dacia 1100, ma tinea tata pe scaun. Deja de la 7 ani schimbam singur zitezele, iar cand am reusit sa ajung la pedale, schimbator si sa vad peste volan, am stat singur la volan. Da, am inceput de mic, dar niciodata nu am "furat" masina de acasa, de fiecare data cand am condus era si tata in dreapta. So, nu conteza cand te invata, ci mai ales cum te invata si daca ai sau nu cei 7 ani de acasa, daca parintii sunt in stare sa te invete ceea ce este bine/corect si ceea ce este rau/incorect.
Sa va vad cand o sa aveti copii si o sa ii lasati sa conduca masina....atucni sa va arate cienva post-urile. Mie unul mi-a placut, nu ca era in amiaza mare pe un drum public, ci ca acea fata, cand va avea cativa ani in plus, 10 - 15 o sa aiba o incredere in ea si in fortele ei si va un caracter solid. This post has been edited by AlexanderCarstoc: 29 Nov 2008, 11:06 |
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
EinarN |
![]()
|
@ AlexanderCarstoc
De acord cu tine numai ca generatiile din ziua de zi sīnt mai emancipate ca noi si au mai mult curaj. Cel putin la americani, e la ordinea zilei ca politia trebuie sa urmareasca pe autostrazi MUCOSI TERIBILISTI de 12 - 13 ani care defapt habar-nau ce fac, la ce se expun si ce pericol sīnt pt. altii. Uita-te da boul asta cum merge si are NUMAI 15 ANI: http://www.liveleak.com/view?i=56a_1185993669 |
-------------------- |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Va rog sa nu incepeti iar discutii despre americani ca nu e aici locul lor. Daca va place sa generalizati un popor dupa cativa dementi de pe YouTube e treaba voastra, dar nu la Clipuri Video...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Schumacher rupea cartul de la 2 ani! Deci asta mica e frectie!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Un parinte inconstient, desi pare ca supravegheaza problema...
Mi se pare mai mare fata, nu doar de 5 ani, sau cel putin asa arata... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Fetele se dezvolta mai repede
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Nu e de laudat... ca era in oras totusi parca... dar totusi ... si eu conduc de mic.... dar nu prin oras... inafara localitatii... si destul de mult.... mai ales de la 15 ani deja conduceam kilometrii buni .... atata tot sa asculti ce zice cel din dreapta ... daca zice franeaza ...pai franezi ca stie ce zice....asa nu se poate intampla nimic.... la viteze normale.... nu TOP SPEED!!! oricum ... nu este de incurajat acest genst ....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
EinarN |
![]()
|
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 01:09 |