aer fals, dauneaza cumva??
![]() ![]() ![]() |
aer fals, dauneaza cumva??
draculafly |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 25 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan kiss
2007
- b91 fad
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Sa nu ai vreo ureche de la carcasa filtrului de aer rupta...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
draculafly |
![]()
|
are si alte urechiuse inafara de cele care se vad cum deschizi capota??sa fie vreo problema unde se imbina carcasa filtrului cu motorul unde se vede clapeta aceea ca de carburator cand dai filtrul jos ??
|
--------------------
dacia
logan kiss
2007
- b91 fad
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Nu are urechiuse, dar are suruburi si prin spatele cutiei ...
This post has been edited by AR-18-MOS: 30 Nov 2008, 21:05 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Adica trebuie sa fie 4 gauri de prindere...cu 4 suruburi e bine AR-18-MOS?
This post has been edited by bobo77: 30 Nov 2008, 21:08 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu as verifica(dupa repozitionarea corecta a carcasei) si furtunul de vine de la servofrana si merge in galerie.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Am si eu problema asta cu zgomotul. Paraie, caraie, nu stiu cum sa spun ca face. Daca apas pe capacul filtrului de aer, nu se mai aude. Insa, la cat de delasator sunt, nu m-am sinchisit inca sa aflu care-i treaba.
![]() Totusi am verificat pozitionarea capacului. E pus corect si e prins bine. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
asta cu vibratia e alta mancare de peste... si se incadreaza la "asa face toate" si nu dauneaza
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
skd_ozenel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 10 December 08 ![]() |
stai linistit nu e aer fals,
daca era aer fals mergea ca un fund motorul din 2 in 2 |
--------------------
Dacia
Logan MCV 1.6 16V
2008 / Laureate
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
vezi sa fie bine pus corpul clapeta...daca ai mai scos carcasa sa cureti p la corpul clapeta, sa nu cumva sa nu cada bine la garnitura de la filtrul de aer, cea in care intra corpul clapete
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Si la mine se aude uneori acel fasait si stiu ca este rupta garnitura dintre carcasa filtrului de aer si corp clapeta-pe acolo intra aer fals
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
draculafly |
![]()
|
am fost cu ea la service meridian iar mecanicii s au uitat si au concluzionat ca nu are nimic totul e in regula la filtru
![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan kiss
2007
- b91 fad
|
|
csocso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 5 December 04 ![]() |
La Prestige filtrul de aer si suportul acesteia sunt diferite ca la celelalte tipuri cred eu, si acum cand a schimbat mecanicul filtrul am observat ca suportul acela deplastic este compus din 2 parti care se imbina la mijloc estul de ciudat si cred eu cam neetans, adica mi se pare putin lucru de mantuiala acolo.
ati observat si voi acest lucru sau doar mi -se pare mie? |
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:06 |