operatiunea shervetelul, ma streseaza o mica piesa de logan
![]() ![]() ![]() |
operatiunea shervetelul, ma streseaza o mica piesa de logan
LoganDeViteza |
![]()
|
||
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Incearca la magazine, ma indoiesc ca nu gasesti nicaieri asa ceva.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
sau cauti un piciorus de cauciu mai gros cu lipici rotund cum sunt pe la multe aparate casnice si il lipesti pe portiera in dreptu butonului
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Renunta la limbajul Mirc!
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
migabryel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 31 March 06 From: Suceava ![]() |
vezi ca butoane din alea sunt de vanzare la bursa aici pe forum
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
1.6mpi 2005
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Sau poti sa rogi un coleg sa ti-l dea pe gratis de la masina lui.M-ai putea convinge!
Dar ce-ti trebuie butonu ala la un logan de viteza? |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
QUOTE(C@talin @ 30 Nov 2008, 17:46) sau cauti un piciorus de cauciu mai gros cu lipici rotund cum sunt pe la multe aparate casnice si il lipesti pe portiera in dreptu butonului ![]() cataline, nu vreau improvizatii la masina mea...o vreau asa cum am luat-o... nu ma apuc sa lipesc butonase de cauciuc aiurea ![]() QUOTE(Arhimede @ 30 Nov 2008, 18:39) Sau poti sa rogi un coleg sa ti-l dea pe gratis de la masina lui.M-ai putea convinge! Dar ce-ti trebuie butonu ala la un logan de viteza? rog un coleg sa imi dea tamponul acela de cauciuc de la masina lui: Arhimede...sa imi dai tamponmul pentru buton de la masina ta ![]() Te-am convins? Butonul imi tre'be pentru ca daca nu ie butonu...imi indica portiera deschisa si se parind avariile care sunt... capisci? This post has been edited by LoganDeViteza: 30 Nov 2008, 19:03 |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Se gaseste de cumparat cauciuc din acela.
Eu am schimbat tot intrerupatorul de la usa, dar aveau si cauciuc separat de vanzare la magazin. Poate chiar mai am pe undeva cauciucul vechi, dar sunt din CJ. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
QUOTE(LoganDeViteza @ 30 Nov 2008, 19:03) rog un coleg sa imi dea tamponul acela de cauciuc de la masina lui: Arhimede...sa imi dai tamponmul pentru buton de la masina ta ![]() Te-am convins? Butonul imi tre'be pentru ca daca nu ie butonu...imi indica portiera deschisa si se parind avariile care sunt... capisci? Pai daca e logan de viteza..conteaza viteza nu..niste beculete aprinse..capisci?Da-i viteza! Mai convingatoare ![]() |
--------------------
dacia
lgn
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Am cumparat asta vara un astfel de buton de la cineva de pe forum. Cauta la Bursa, a costat parca 15 lei tot butonul. Daca mergi la Service Dacia te taxeaza cu cel putin 50 de lei.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
vai tu draga ldv
![]() This post has been edited by C@talin: 30 Nov 2008, 20:57 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Eu cand am auzit de "Operatiunea Shervetelul" m-am gandint la vreo intamplare de la un masaj cu finalizare.
![]() |
--------------------
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Operatiunea servetelul si probleme cu tamponul...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
QUOTE(Arhimede @ 30 Nov 2008, 20:32) Pai daca e logan de viteza..conteaza viteza nu..niste beculete aprinse..capisci?Da-i viteza! Mai convingatoare ![]() pai daca merge cu viteza si cu avariile aprinse, deoarece daca butonelul nu sta apasat din cauza tamponului de cauciuc, atunci toata lumea o sa creada ca cine stie ce probleme am... in alta ordine de idei.... vreau cauciucul ala...pt ca nu suport improvizatii la masina mea ![]() QUOTE(radian @ 30 Nov 2008, 20:34) Am cumparat asta vara un astfel de buton de la cineva de pe forum. Cauta la Bursa, a costat parca 15 lei tot butonul. Daca mergi la Service Dacia te taxeaza cu cel putin 50 de lei. am sa ma uit pe bursa...si multumesc ! This post has been edited by LoganDeViteza: 30 Nov 2008, 22:25 |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
Arhimede |
![]()
|
![]() |
--------------------
dacia
lgn
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Scoate firele de la butonul si gata !
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
QUOTE(bolidu @ 30 Nov 2008, 23:26) mi se pare mie s-au tu nu ai inteles ca nu vreau improvizatii la masina... e greu de inteles ca o vreau intreaga, cu tampoane , fire la locul lor.... ei ..la naiba! ![]() Arhimede....adu-l daca tot l-ai demontat...da nu face pe nebunu' ca imi strici ziua nationala a Romaniei ![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
misca-ti poponeata la un magazin de piese ca-l gasesti!
ce ti-e si cu femeile astea! |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
ar fi bine sa iti misti tu poponeata pana la o librarie si sa cauti acolo cartea cu bunele maniere...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Arhimede |
![]()
|
LoganDeViteza:Unde ne intalnim?Daca aduc cauciucu' mai tre sa platesc sucu'?
![]() |
--------------------
dacia
lgn
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(LoganDeViteza @ 1 Dec 2008, 07:24) am sa ma uit pe bursa...si multumesc ! Ai uitat sintagma magica "se poate inchide" ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
LoganDeViteza |
![]()
|
QUOTE(Arhimede @ 1 Dec 2008, 15:40) nu beau suc... deci nu tre' sa platesti nimic.... deci tu adu' tamponu' si nu-ti fa' probleme ![]() QUOTE(adip @ 1 Dec 2008, 16:01) pai ce...? am gasit tampnu' de la butonel?...pai nu...nu l-am gasit ![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
C@talin |
![]()
|
nuti fa probleme te rezolva ldv
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Orice femeie ar trebui sa aiba in poseta un "cauciuc" ... tu ? Vezi poate merge pus si pe butonul de la loganul cu pricina ...
Numai bine all ! |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.178 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu am dat un search cu gogu si iata ce am gasit
![]() This post has been edited by bygy007: 1 Dec 2008, 22:21 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Arhimede |
![]()
|
naspa...
Pai zi unde sa-l aduc! |
--------------------
dacia
lgn
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
Arhimede...nu sunt pretentioasa....unde iti convine tie adu-l....
|
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Domnisoara de viteza matale esti cam inconsecventa. Mai `nainte ai dovedit o pedanterie sublima cu botonul de guma si acu` zici ca nu ai nici o pretentie ci numai sa vina omu`
![]() This post has been edited by bion: 2 Dec 2008, 17:57 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 04:15 |