DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> usa spate sofer

abc
post 1 Dec 2008, 12:06
Post #1

old school kid

Group: Members
From: Bucuresti

am o problema am vazut ca se face umezeala sub presul din spatele soferului ...are cineva problema asta ? e de la cheder ? ..

This post has been edited by abc: 1 Dec 2008, 12:19

--------------------
solenza scala 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Nec
post 1 Dec 2008, 14:26
Post #2

Membru autentic

From: Constanta

si eu am avut supriza sa gasesc baltoaca in spatele scaunului si am observat ca imi baga apa pe la chederu de la luneta ,la mine se uda si bancheta putin

--------------------
Solenza Scala 2003 - CT -- PMR
+
abc
post 1 Dec 2008, 15:27
Post #3

old school kid

QUOTE(Nec @ 1 Dec 2008, 14:26)
si eu am avut supriza sa gasesc baltoaca in spatele scaunului si am observat ca imi baga apa pe la chederu de la luneta ,la mine se uda si bancheta putin
*

tot scala am si eu or fi la toate smile.gif) ..nu am baltoaca doar se vedea mocheta ca si cum ar fi patata de ulei ....si la bancheta am dat cu mana cand am scos husele am crezut ca mi se pare mie ...deci in concluzie de la chederul lunetei...

This post has been edited by abc: 1 Dec 2008, 15:28

--------------------
solenza scala 2003
+
romanvs
post 1 Dec 2008, 19:03
Post #4

membru autentic

From: CRAIOVA

Daca intra apa pe la luneta ar trebui sa ai umezeala si in portbagaj.Am avut si eu problema asta cand am luat masina.Fiind mai sus portbagajul apa se prelinge pe sub bancheta la picioarele pasagerilor de pe locurile din spate.Daca nu ,atunci e posibil sa fie si de la chederul usii in cauza.

--------------------
Hyundai Elantra 2021
D A C I A S O L E N Z A
+
Candyman
post 4 Dec 2008, 10:05
Post #5

Membros

Pentru ABC nu am cum sa iti dau pm dar iti voi explica cat de mult pot.Deci prinzi actuatorul de tabla masinii pe interior la portbagaj cu 2 suruburi pentru asta trebuie sa dai 2 gauri mici de vreo 4 sa fie burghiul parca vezi si u sa intre suruburile nu afecteaza exteriorul masinii si nu prea are cum sa rugineasca (mie nu mi s-a intamplat pana acum) apoi iei un cablu lung de la actuator care il bagi pe partea stanga haion (eu am folosit bride si o sarmulita mica ) si sa iti ajunga pana la siguranta de la plafoniera si il intrerupi tu unde vrei sa iti vina butonul apoi legi masa de surubul ala de la becul numarului de inmatriculare.Important daca vrei sa iti legi si o siguranta pe traseul cablului pana la siguranta plafonierei.Si cam asta e daca mai ai intrebari astept
Bafta wink.gif

--------------------
Dacia Solenza 2003 Scala
+
Fancyman
post 5 Dec 2008, 08:41
Post #6

Membru autentic

From: Pitesti

Am patit si eu cu apa sub mocheta din spate pe dreapta. Dupa mult timp mi-am dat seama ca intra pe la chederul usii iar singura solutie a fost sa decupez putin din cheder in partea de la prag ca sa se scurga in afara mad.gif Acum am scapat de apa dar in schimb vara imi baga praf.

--------------------
Stepway 1,0Tce Confort/Laureate/Variant
+
abc
post 5 Dec 2008, 09:05
Post #7

old school kid

eu ma gandeam sa ii bag un pic silicon sub cheder chit ca o sa se inchida usa mai greu un pic da sa numai bage

--------------------
solenza scala 2003
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th June 2025 - 21:49
Forum Renault