ramane turata, ajutorrrr
![]() ![]() ![]() |
ramane turata, ajutorrrr
rosu_sukaru |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 7 June 08 From: constanta ![]() |
|
||
--------------------
dacia
Snova
2001 clima
- CT 58 KRS
|
|||
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
ce filtru de aer ai?
|
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Verifica motorasul pas cu pas, curata tot corpul clapeta, vezi daca garniturile dintre carcasa filtrului de aer si corpul clapeta si dintre corp si galerie sunt in stare buna, verifica mufele de la toti senzorii si curata-le cu spray de contacte daca sunt oxidate.Poti face si un test pe calculator sa vezi daca iti da erori si care ar fi acestea.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
zzz88 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 15 October 08 ![]() |
am avut aceeasi problema cu turatia , nu stiu daca or fi la fel dar eu zic ca merita sa te uiti sa nu schimbi ceva aiurea ... in partea dreapta a motorului cum te uiti din fata masinii , este un spatiu intr-e filtru aer si baterie .... bagi mana la un furtunas de admisie si te uiti daca este rupt sau cazut ... este foarte important furtunu ala mic ... nu iti mai regleaza aerul...daca e crapat sau rupt...exact mai sus un pic de bratul de la cutie...care intra in motor...
|
--------------------
SuperNova
SuperNova
2002
- CTXXZZZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:29 |