Ramasi in zapada, inzapeziti
![]() ![]() ![]() |
Ramasi in zapada, inzapeziti
Sh4rk |
![]()
|
||
![]() membru...calator Group: Members Posts: 117 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW
Golf IV
-
|
|||
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
eu nu am patit`o inca dar sunt de parere ca ar trebui evitate drumurile astea atunci cand se anunta clar la radio tv ziare etc situatia drumurilor... deci paza buna trece primejdia rea...
|
--------------------
DACIA
BREAK 1988
- B 17 CFZ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Sh4rk |
![]()
|
![]() membru...calator Group: Members Posts: 117 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VW
Golf IV
-
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Am patit-o acum vreo 2-3 ani in Padurea Bogatii (inainte de Rupea-gara, venind spre Tg. Mures). La intrarea in padure (11Km are lungime la sosea) fulguia usor si la iesire nu se mai vedea drumul din cauza ninsorii. Am coborat sa sterg parbrizul ca stergatoarele nu mai aveau efect ca se depusese un strat de subtire de gheata. Cand am vazut "de afara" cum arata drumul, am sters-o de acolo. La iesirea din padure e o panta de vreo 5-600m. Nici azi nu inteleg cum am reusit sa ies da stiu ca eram cu pedala de acceleratie la maxim si am trecut la mm pe langa o duba care se intorsese de-a curmezisul pe drum. Culmea, cand am ajuns sus, nu ningea si era senin. Pana la Hoghiz am facut intr-una semne cu farurile. Pare usor, dar nu e de glumit cu zapada.
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 01:02 |