DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> samsung omnia i900, are cineva ? cum este ?

david79
post 10 Dec 2008, 14:56
Post #1

Membru autentic

Group: Members

problema e cam asa
am de 2 ani un Eten X 500. sunt nemultumit de el. Singura parte ok ar fi cea de jipies. in rest e varza cu ciuperci. bateria originala am schimbat-o de mult, se restarteaza singur o data la doua zile, bateria pe care o am acum a ajuns sa ma tina o zi jumate. la garantie m-am dus de 3 ori , are ecran schimbat si altele... in rest, foarte dezamagit, desi am 2 prieteni cu acelasi pda care nu au chiar asa multe probleme.
ce ma intereseaza la un pda :
-partea de telefon sa fie easy, sa tina mult bateria, soft-ul de telefon sa fie usor.
-gps-ul il folosesc sporadic, si in tara si in afara, prefer sa il am in pda, nu separat.
excel, word mai folosesc imi tin o evidenta cat de cat
nu in ultimul rand wi-fi
m-am orientat spre Omina, i900. cam indeplineste tot ce vreau la un pda, dar am aflat ceva lucruri nasoale :
bateria cam tine cam putin, 1-2 zile, unii au instalat un nou firmware si s-a mai rezolvat.
cardul sd nu este in exterior, dar nu e o problema
inca nu sunt hotarat sa il il iau, ca pda imi place cum arata, daca ar tine si bateria ar fi ok, dar as vrea sa aud o parere din partea cuiva care are asa ceva sau care stie mai multe despre acest gadget.
gsmarena_002.jpg ( Size: 53.55k ) Number of downloads: 201

Varianta mai ieftina si mai sigura ar fi sa imi iau un telefon mobil simplu - samsung E590, stiu cum e, iar pda-ul pe care il am il voi folosi doar pe parte de gps si il tin in masina. m-ar nemultumi ca umblu cu 2 incarcatoare, 2 telefoane, sa la car dupa mine la nevoie e naspa. ma duc pe undeva si am nevoie de gps, atunci nu il voi avea la mine. imi convine ideea de 3 in 1.
deocamdata l-am gasit si la 1800 ron varianta 8 gb, stiti pe undeva mai ieftin ?
ce ziceti de omnia ? merita ?
multumesc,
( tocmai am dat de birou cu mizeria asta de telefon, s-a blocat din nou)

This post has been edited by david79: 10 Dec 2008, 16:04

--------------------
Toyota corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ; 2008 / 2011
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
giany911
post 10 Dec 2008, 18:24
Post #2

Aproape util

From: Bucuresti

Un HTC Touch Diamond nu te coafeaza? E in jur de 1500 roni, singura diferenta e ca are doar 4GB memorie.

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna.
+
raqzvan
post 10 Dec 2008, 18:26
Post #3

gute Laune war Trumpf

From: Constanta, Romania

Vrei PDA cu GPS, GSM si wi-fi si sa te tina mult bateria?! Eu am LG KU990 (touchscreen de 3", fara GPS si WI-FI) si ma tine bateria 4 zile.

This post has been edited by raqzvan: 10 Dec 2008, 18:26

--------------------
Geely Logan Laureate 1.6MPI 2006
Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
+
david79
post 10 Dec 2008, 21:03
Post #4

Membru autentic

despre HTC Touch Diamond nu prea am auzit lucruri bune, in toate testele comparative cu omnia a iesit sub Omnia, in plus am cunostinte care au avut diamond si mi-au spus nu.
fara wi-fi si gps nu are rost
interesant este ca tot caut pareri despre I900 si ba gasesc posesori care spun ca e ok, ba ca nu tine bateria mult
nu stiuce sa fac

--------------------
Toyota corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ; 2008 / 2011
+
Sclaud
post 10 Dec 2008, 22:41
Post #5

Status: activ

From: Brasov

Eu am acum un HTC TYTN II dar in curand am sa-l schimb cu: http://www.asus.com/products.aspx?l1=11&l2...634&modelmenu=1

--------------------
none none 2019 - BV-XX-XXX
+
bygy007
post 11 Dec 2008, 01:06
Post #6

Membru autentic

From: BUCURESTI

am si eu tot un HTC TYTN II acum in decembrie face 1 an si sint multumit de el merge ok in toate privintele singurul lucru absent este radio , in rest ok

--------------------
RENAULT CAPTUR E-Tech full hybrid 145 2024 - B 07 BGY
din subteranele Bucurestiului
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th June 2025 - 01:16
Forum Renault