Foarte multa apa in masina dupa ploaie, Foarte multa apa in masina dupa ploaie
![]() ![]() ![]() |
Foarte multa apa in masina dupa ploaie, Foarte multa apa in masina dupa ploaie
eim |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 12 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2005 pref
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
in zona de sub gratatul acela negru, pe unde patrunde aerul in in compartimentul cu ventilatia (si cu borcanul de lichid de spalare parbriz), se aduna apa care patrunde in ventilatie... compartimentul are 3 puncte de scurgere care probabil s-au obturat cu mizerie... trebuie sa le desfunzi... sunt ca niste supape de cauciuc...
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
masina mea a venit fara acele "supape". acelasi lucru l-am observat si la alte logane de productie mai recenta. acu daca au renuntat la ele din economie sau pt ca riscul sa se infunde e mare nu stiu. cert e ca la mine nu s-a infundat deloc. verific scurgerile de2 ori pe an cu ocaziua schimbarii filtrului de praf/polen.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 13:41 |