fan solenza nou, am si yo nevoie de un sfat
![]() ![]() ![]() |
fan solenza nou, am si yo nevoie de un sfat
heaton |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 14 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Prestige 1.6 16V
2007 Dacia Berlina '99 1.4 GPL
Ford Mondeo mk1 '93 1.8 16V - 115 ponei biciuti destul de des!!! Ai senzatie majora, chiar si cu 40 la ora!! |
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
sfat: mai strange bani. la banii aia iei un taxiu vai steaua lui.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
heaton |
![]()
|
de strans bani o sa mai strang.... :-j ....am fost in targuri de masini si exact ku ai zis u...am gasit multe taxiuri vai de steaua lor
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Prestige 1.6 16V
Ford Mondeo mk1 '93 1.8 16V - 115 ponei biciuti destul de des!!! Ai senzatie majora, chiar si cu 40 la ora!! |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Ia-ti supernova
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
sau un dictionar cocalaro-roman sa intelegem si noi..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.082 Joined: 11 February 04 ![]() |
Iti fac o reducere la Solenza mea daca inveti sa scrii corect romaneste.
Adica fara k yo sh, tz, prtz, etc! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(heaton @ 14 Dec 2008, 21:52) salut la toti!! sunt nou p aici....dar un veki fan a daciei solenza :X imi place f mult masina asta!!! treaba e k mai am f putin pana imi iau krnetu si as vrea sami iau si yo o solenza.....problem: dispun de 2000 euro ![]() ![]() ![]() nu te duce in targuri ,serios vorbesc ![]() eu mi-am luat-o dupa internet ![]() ![]() sfatul meu : Ia-ti carnetul si apoi vine si masina...invata ca sa stii ce sa faci cu masina... This post has been edited by abc: 15 Dec 2008, 09:32 |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
heaton |
![]()
|
mutumesc pentru un "bun venit!" atat de "calduros"! eu scriu repede si folosesc multe prescurtari,si nu mi s-a parut deloc frumos felul in care comentati scrisul meu. dizzy n-am nevoie de rabla ta,multumesc de oferta. argon nu sunt cocalar si uite de la mine un sfat: lasa taranu' din tine mai moale!
nu v-am jignit cu nimic iar voi... pentru ceilalti,multumesc...o sa ma gandesc si la supernova ![]() This post has been edited by heaton: 15 Dec 2008, 15:56 |
--------------------
Dacia
Logan Prestige 1.6 16V
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
heaton, iti recomand citirea regulamentului, pe care l-ai acceptat la inscriere. Studiaza cu precadere articolul 2 litera d.
Intrucat esti incepator esti iertat, dar pe viitor te poti astepta la sanctiuni. Topicul se inchide aici. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 18:33 |