Lamurire despre Casco, Firma de asigurare imi poate cere rata in avans?
![]() ![]() ![]() |
Lamurire despre Casco, Firma de asigurare imi poate cere rata in avans?
Catalinmodena |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|||
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
Nu cred că e în regulă să plătești în avans. La Asirom, de ex, n-am auzit de așa ceva până acum.
|
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Citeste contractul!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Este perfect normal. Reintregire parca ii zice. Si eu am avut dauna la Asirom si inainte sa imi dea acceptul de plata a trebuit sa platesc toate(5-6) ratele pana la sfarsitul contractului. Inspectorul la care aveam Casco era chiar mama mea asa ca nu era vorba de vreo smecherie din partea lor.
![]() This post has been edited by maryus_83: 19 Dec 2008, 22:37 |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
Catalinmodena |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Pai ce reintregire?Cel de la Omniasig mi-a zis ca am depasit suma alocata anului respectiv.
Eu am luat masina prin credit auto.El mi-a zis ca pe toata durata contractului eu platesc o suma de bani.Acea suma se imparte la numarul de ani,rezultand o suma pentru fiecare an.Iar eu am depasit acea suma. Oricum ,din moment ce oricum plateam lunar suma,de ce mi-a cerut-o in avans? Apropo,l-am intrebat ce se intampla daca nu platesc:nu putea sa-mi dea acceptul de plata. |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
da,e normal...
cauta,ca s a mai discutat... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, e dreptul asiguratorului sa ceara acest lucru. E dreptul lui, adica solicita doar daca considera necesar. Atata timp cat plateste dauna 100%, are si dreptul sa solicite si sa primeasca plata primei pe anul in curs tot in proportie de 100%.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
Tudor am inteles chestia asta,dar de ce sa-mi ceara in avans daca oricum plateam asigurarea cand ajungeam in luna respectiva?
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Scurt:
Pentru ca au dreptul! Rational: 1. Deoarece exista sansa sa mai deschizi un dosar ... si inca unul ... pana cand depasesti cuantumul anual al primei, dupa 2-3 luni, apoi sa nu mai platesti iar procesele costa. 2. Deoarece daca primesti mai mult decat dai, se cheama ca te crediteaza si nu acesta este scopul asigurarii! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
denisCT |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 30 May 04 From: Constanta ![]() |
Si in contractul meu de CASCO este o clauza asemanatoare, daca dauna depaseste ca valoare ratele pe care le-am dat pana atunci, au dreptul sa ceara restul ratelor inainte sa-mi repare dauna.
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
kosfunny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 549 Joined: 13 December 08 ![]() |
La Ardaf, unde lucrez eu, in cazul in care un asigurat care are polita in rate, are o dauna ce depaseste 20% din suma asigurata e obligat sa achite integral polita.Bineinteles ca asigurarea ramane valabila in continuare, pana la expirarea politei!
Daca nu se doreste achitarea politei, despagubirea se poate acorda direct proportional cu valoarea achitata a politei, dar bineinteles ca nu s-au intalnit cazuri sa se faca asta! |
--------------------
RENAULT
SAFRANE
1993
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 22:57 |